Cele mai bune jocuri puzzle pentru Android pentru a-ți exersa mintea!

Jocurile de puzzle sunt printre cele mai populare și cele mai căutate jocuri pe piața mobilă. Genul se află în constantă dezvoltare și dezvoltatorii caută mereu noi modalități de a ne face să gândim pentru a le rezolva.

Pentru că acest tip de jocuri este accesibil oricui și la orice vârstă, ți-am pregătit o listă cu cele mai bune jocuri, care să le încerci chiar azi!

  1. Cut the Rope 2

    Cut the Rope 2

    În acest joc de puzzle trebuie să te confrunți cu mai multe misiuni, care îți vor pune gândirea la încercare, pentru a îndeplini un singur scop: să îl hrănești pe Om Nom cu bunătăți delicioase.

  2. Strata

    Strata

    Acest joc relaxant și inovativ de puzzle te va provoca să împletești panglici pe grilă în ordinea corectă. Fiecare panglică este însoțită de o notă de pian și este deseori provocator.

  3. Bubble Witch 2 Saga

    Bubble Witch 2 Saga

    În acest joc de puzzle distractiv și arcade, utilizatorul trebuie să o ajute pe vrăjitoarea Stella să lupte cu forțele răului prin spargerea strategică a bulelor colorate care apar pe ecranul dispozitivului.

  4. LIMBO

    LIMBO

    În această aplicație, ajută un copil care este pierdut în lumea Limbo să o găsească pe sora lui, evitând diferitele obstacole din cale și ajută-l să rezolve puzzle-uri diferite de-a lungul drumului său, folosindu-ți inteligența și cunoștiințele.

  5. Refraction

    Refraction

    Folosește lasere, prisme și oglinzi pentru a tăia, reflecta și direcționa lumina înspre diferite obiecte. Jocul devine din ce în ce mai complex și conține peste 100 de nivele, fiecare putând fi rezolvat în mai multe moduri.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…