Cele mai bune jocuri din Martie 2016: Color Switch, Rabbids Appisodes

Bucură-te de primăvară și cele mai bune jocuri noi lansate pe Android!

Încearcă aceste jocuri noi și spune-ne părerea ta despre ele în comentarii, împreună cu sugestii sau alte aplicații care ți-au plăcut în această lună.
  1. Color Switch

    Color Switch

    Concentrează-te și trece o minge prin obiecte colorate, aflate în mişcare constantă, acordând atenţie culorilor schimbătoare. Va trebui să o faci să treacă peste piesele care au aceeaşi culoare, iar dacă nu reuşeşti, va trebui să începi din nou.

  2. Fishdom: Deep Dive

    Fishdom: Deep Dive

    Un joc inspirat din lumea subacvatică, Fishdom este un joc de puzzle, în care poți decora casele peștișorilor. Poți de asemenea să îi hrănești, să te joci cu și să interacționezi cu ei.

  3. Joc de inteligență - Trivia

    Joc de inteligență – Trivia

    Alege un joc trivia de cultură generală în limba română care îți testează cunostințele generale din multiple domenii dar în acelasi timp îți pune la încercare și gândirea logică cu întrebari des întâlnite în testele de inteligență.

  4. Cut the Rope: Magic

    Cut the Rope: Magic

    Urmează-l pe Om Nom într-o aventură de recuperare a bomboanelor furate de un vrăjitor rău. Jocul include 100 de niveluri și se poate transforma în diferite forme. Ttrebuie să fii atent la tăierea corzilor, pentru a face dulciurile să cadă direct în gura micului monstru.

  5. Rabbids Appisodes

    Rabbids Appisodes

    Distrează-te cu acești iepurași haioși pe dispozitivul Android. Urmărește și interacționează cu personajele în mai multe mini jocuri. Colectează stickere pentru a obține wallpapere pentru smartphone și tabletă.

Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci

Jocurile indie au câștigat o popularitate enormă în ultimii ani, datorită creativității și inovației pe care le aduc în lumea gaming-ului. Fără constrângerile marilor studiouri, dezvoltatorii independenți au libertatea de a explora concepte unice și de a oferi experiențe de j…

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …