Top 5 alternative la Clash of Clans

Clash of Clans a devenit unul dintre cele mai bune și captivante jocuri de strategie pentru dispozitivele mobile. Jucătorii au posibilitatea de a-și apăra regatul, care se află în continuă dezvoltare, de forțele invadatoare. Grafica 2D și designul hilar al personajelor întâmpină jucătorii cu brațele deschise, jocul fiind un adevărat hit.

Dacă nu te poți sătură de Clash of Clans, atunci dă o privire peste aceste 5 jocuri. Aceste aplicații adoptă aceleași elemente care fac jocul Clash of Clans atât de captivant.

  1. Total Conquest

    Total Conquest

    Total Conquest este un joc cu tematică inspirată de Imperiului Roman, care se potrivește perfect cu gestionarea imperiului și luptele militare epice din Clash of Clans.

  2. Battle Beach

    Battle Beach

    Jocul de strategie Battle Beach conține mai multe elemente similare cu jocul pe care este bazat, însă spre deosebire de Clash of Clans acest joc conține arme și alianțe militare moderne.

  3. Samurai Siege

    Samurai Siege

    În jocul de arte marțiale Samurai Siege trebuie să îl ajuți pe samurai să apere și să reconstruiască un sat care a fost complet distrus de către inamici. Pe măsură ce misiunile sunt finalizate, poți cumpăra caracteristici suplimentare.

  4. Galaxy Life™:Pocket Adventures

    Galaxy Life™:Pocket Adventures

    Galaxy Life: Pocket Adventures te va duce într-o aventură plină de strategie în spațiu intergalactic. Caracteristicile suplimentare ale armatelor din joc duc aventura la un alt nivel pentru fanii Clash of Clans.  

  5. Pocket Fort

    Pocket Fort

    Acest joc conține toate caracteristicile tale preferate din Clash of Clans și multe altele. Ceea ce diferențează jocul Pocket Fort de restul sunt roboții, laserele și armele noi. 

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…