Cele mai bune jocuri din luna Februarie 2016 precum Tap Tap Dash & MARVEL Avengers Academy

A venit momentul să ne despărțim de iarnă și să ne pregătim din nou pentru vremea de primăvară. Ca deobicei, îți prezentâm cele mai bune jocuri de la final de luna februarie pentru a-ți pregăti și dispozitivul Android pentru noul sezon.

Adaugă chiar acum aceste jocuri noi de acțiune, strategie și nu numai și spune-ne părerea ta despre ele în comentarii, împreună cu sugestii sau alte aplicații care ți-au plăcut în această lună.
  1. Tap Tap Dash

    Tap Tap Dash

    Lasă-te captivat de acest joc uimitor cu peste 1000 de niveluri! Trebuie doar să avansezi cu grijă, pentru a nu pica în abis și să colectezi puncte pentru a debloca caractere noi.

  2. LEGO® NEXO KNIGHTS™:MERLOK 2.0

    LEGO® NEXO KNIGHTS™:MERLOK 2.0

    În acest joc de acțiune, maleficul Jestro și armata sa de monștri atacă Knighton. Cu ajutorul vrăjitorului Merlok, trebuie să îți formezi o armată pentru a salva regatul de la atac prin bătălii.

  3. Euro Truck Driver

    Euro Truck Driver

    Devino un camionagiu real conducând aceste camioane europene cu o mulțime de particularizări, în timp ce călătorești peste tot în jurul Europei. Poți deasemenea să îți provoci prietenii în modul online multiplayer.

  4. MARVEL Avengers Academy

    MARVEL Avengers Academy

    Ia parte la cea mai nouă experiență Marvel. Construiește uimitoarea Academie pentru Supereroi și joacă în rolul personajului tău preferat, reimaginat ca student cu puterile în dezvolvare.

  5. Escape Mission 2016

    Escape Mission 2016

    Evadează din închisoare în siguranță în timp ce îi salvezi și pe ceilalți prizonieri. Sistemele de securitate sunt bazate pe tehnologia actuală, iar gardieni patrolează încontinuu făcând evaderea chiar și mai dificilă.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…