5 Aplicații Android perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților este aproape. Persoanele care se află în relații se pregătesc pentru ieșiri romantice și să cheltuie niște bani în plus pentru o seară romantică cu persoana iubită. Cei singuri se pregătesc cu filme și seriale pentru a-i ignora pentru toți cei care sunt în relații.

Dacă te pregătești pentru o ieșire de Ziua Îndrăgostiților pentru a avea o seară romantică, noi te vom ajuta cu o listă de aplicații Android care să te ajute să intri în starea necesară.

  1. Valentines Day Live Wallpaper

    Valentines Day Live Wallpaper

    Alege un wallpaper care să te pună în spiriul sărbătorii. Acest wallpaper conține inimi care plutesc pe ecran dintr-o parte în alta și imagini cu trandafiri în HD. De asemenea poți alege culorile care le dorești pentru fundal.

  2. Cuvinte de dragoste

    Cuvinte de dragoste

    Bucură-te de o colecție cu peste 350 de citate despre dragoste, prietenie, umanitate, pasiune sau romanță pline de inspirație. Alege citatele tale preferate într-o selecție pe care o poți accesa oricând ai nevoie.

  3. Valentine - Photo Grid Plugin

    Valentine – Photo Grid Plugin

    Dacă îți place să îți personalizezi fotografiile și deți deja aplicația Photo Grid – Photo Collage Maker , alege acest plug-in cu stickere pentru Ziua Îndrăgostiților, care conține de toate de la inimioare la cuvinte drăguțe.

  4. Couple - Relationship App

    Couple – Relationship App

    Ține legătura și împărteșește-ți viața cu persoana iubită cu această aplicație pentru cupluri. Păstrează toate momentele speciale într-o aplicație privată la care va avea accest doar cealaltă persoană.

  5. Hidden Object: Valentine's Day

    Hidden Object: Valentine’s Day

    Dacă pentru un motiv sau altul nu poți iesi cu persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților sau poate vrei să te bucuri de ea singură, descarcă acest joc cu tematică de Sfântul Valentin și distrează-te oriunde ai fi pe dispozitivul Android.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…