Cele mai bune aplicații și jocuri din Ianuarie 2016: Flash Keyboard, Traffic Rider…

Odată cu finalul primei luni din an, îți aducem și topul celor mai bune aplicații și jocuri care au avut cel mai mare succes în luna Ianuarie. De la aplicații de personalizare și divertisment la jocuri de acține și de simulare, această listă are câte ceva pentru toată lumea.

Dă o privire peste listă și descoperă cu ce aplicații și jocuri noi îți poți îmbunătății experiența Android, și nu ezita să ne spune părerea ta în comentarii.
 1. Flash Keyboard

  Flash Keyboard

  Personalizează-ți dispozitivul cu aplicația Flash Keyboard care îți va face experiența de scriere pe smartphone mult mai plăcută. Alege dintr-o mulțime de emoticoane, stickere, teme și crează-ți chiar un sticker personalizat.

 2. TV Romania

  TV Romania

  Vizionează toate posturile tale de teleziune românească preferate direct de pe dispozitivul Android. De la posturi de știri, la documentare și la sport, aplicația conține toate canalele tale favorite.

 3. SuperB Cleaner (Boost & Clean)

  SuperB Cleaner (Boost & Clean)

  SuperB Cleaner este un instrument mic dar extrem de eficient folosit pentru a mări viteza dispozitivul și pentru a optimiza performanța acestuia. Cu o singură atingere, poți mări viteza dispozitivului cu până la 50%.

 4. Traffic Rider

  Traffic Rider

  În acest joc plin de viteză și adrenalină, te vei afla în spatele volanului unei motociclete într-o experiență de joc uimitoare. Condu pe autostăzii nesfârșite prin trafic, în timp îți îmbunătățești motocicleta în modul de carieră.

 5. World Chef

  World Chef

  În jocul de simulare World Chef, vei prelua conducerea unui restaurant în care bucătăria nu se închide niciodată iar chelnerii sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Vei găti preparate din diferite culturi și îți vei personaliza restaurantul după plac.

 6. Color Switch

  Color Switch

  Color Switch este un joc distractiv în care trebuie să atingi mingea cu atenție pentru a trece de obstacole, iar mingea ta își va schimba culoarea treptat. Trebuie să ai grijă să nu treci prin culoarea greșită, altfel vei începe din nou.

Cele mai bune jocuri simulatoare de viață pentru Android
Cele mai bune jocuri simulatoare de viață pentru Android

Simulatoarele de viață sunt un gen de nișă. În acestea trebuie să controlezi un personaj pentru întreaga viață și să faci alegeri pentru el. De la clasicele Sims și Tamagotchi genul a evoluat, pe piață existând o mare varietate de jocuri și scenarii. În cele ce urmează îți vo…

Cele mai bune jocuri cu obiecte ascunse pentru Android
Cele mai bune jocuri cu obiecte ascunse pentru Android

Dacă vrei să-ți testezi abilitățile cognitive, ochiul vultur și mintea de detectiv, încearcă jocurile cu obiecte ascunse. Acestea sunt un mod bun de a te deconecta de lumea dimprejur. Problema este că te vor atrage atât de mult, încât vei pierde ore în șir jucându-te. Iată, a…

Cele mai bune jocuri multiplayer Android pentru prieteni
Cele mai bune jocuri multiplayer Android pentru prieteni

Jocurile multiplayer sunt întotdeauna un refugiu excelent. Fie că le joci cu prietenii sau cu necunoscuți, acestea îți vor aduce relaxare și te vor deconecta pentru ca tu să-ți refaci puterile. Opțiunile sunt nenumărate, din fiecare gen. RPG, shootere, acțiune, aventură sau c…

Cele mai bune sticker packs pentru WhatsApp pe care să le descarci
Cele mai bune sticker packs pentru WhatsApp pe care să le descarci

Stickerele au devenit o metodă facilă pentru a te exprima într-o aplicație de chat. Exprimă emoții complexe sau reacții la orice situație atunci când ești pe fugă și  nu poți scrie un răspuns potrivit. Deja s-a ajuns în zona în care îți poți crea stickere animate cu sunet pen…