Cele mai bune aplicații și jocuri din Ianuarie 2016: Flash Keyboard, Traffic Rider…

Odată cu finalul primei luni din an, îți aducem și topul celor mai bune aplicații și jocuri care au avut cel mai mare succes în luna Ianuarie. De la aplicații de personalizare și divertisment la jocuri de acține și de simulare, această listă are câte ceva pentru toată lumea.

Dă o privire peste listă și descoperă cu ce aplicații și jocuri noi îți poți îmbunătății experiența Android, și nu ezita să ne spune părerea ta în comentarii.
  1. Flash Keyboard

    Flash Keyboard

    Personalizează-ți dispozitivul cu aplicația Flash Keyboard care îți va face experiența de scriere pe smartphone mult mai plăcută. Alege dintr-o mulțime de emoticoane, stickere, teme și crează-ți chiar un sticker personalizat.

  2. TV Romania

    TV Romania

    Vizionează toate posturile tale de teleziune românească preferate direct de pe dispozitivul Android. De la posturi de știri, la documentare și la sport, aplicația conține toate canalele tale favorite.

  3. SuperB Cleaner (Boost & Clean)

    SuperB Cleaner (Boost & Clean)

    SuperB Cleaner este un instrument mic dar extrem de eficient folosit pentru a mări viteza dispozitivul și pentru a optimiza performanța acestuia. Cu o singură atingere, poți mări viteza dispozitivului cu până la 50%.

  4. Traffic Rider

    Traffic Rider

    În acest joc plin de viteză și adrenalină, te vei afla în spatele volanului unei motociclete într-o experiență de joc uimitoare. Condu pe autostăzii nesfârșite prin trafic, în timp îți îmbunătățești motocicleta în modul de carieră.

  5. World Chef

    World Chef

    În jocul de simulare World Chef, vei prelua conducerea unui restaurant în care bucătăria nu se închide niciodată iar chelnerii sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Vei găti preparate din diferite culturi și îți vei personaliza restaurantul după plac.

  6. Color Switch

    Color Switch

    Color Switch este un joc distractiv în care trebuie să atingi mingea cu atenție pentru a trece de obstacole, iar mingea ta își va schimba culoarea treptat. Trebuie să ai grijă să nu treci prin culoarea greșită, altfel vei începe din nou.

Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci

Jocurile indie au câștigat o popularitate enormă în ultimii ani, datorită creativității și inovației pe care le aduc în lumea gaming-ului. Fără constrângerile marilor studiouri, dezvoltatorii independenți au libertatea de a explora concepte unice și de a oferi experiențe de j…

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …