Rezoluții de Anul Nou și 5 aplicații care te ajută să le păstrezi!

Anul nou este aici și e timpul pentru un nou început! An de an facem rezoluții de anul nou pentru a scăpa de obiceiurile proaste, pentru a avea mai multă grijă de noi și cei din jur și pentru a ne gestiona viața mai bine.

Vestea bună este că în era smartphone-ului, ne putem folosi telefoanele pentru a ne atinge rezoluțile. Ți-am pregătit o listă cu cele mai bune aplicații care te vor ajuta la îndeplinirea acestora.

  1. Toshl Finante

    Toshl Finante

    Acest manager de finanțe te va ajuta să îți urmărești cheltuielile și pentru a te asigura că te încadrezi în buget. Are deasemenea posibilitatea de a adăuga facturi pentru a fi sigur că sunt plătite la timp.

  2. My Diet Diary Calorie Counter

    My Diet Diary Calorie Counter

    Dacă rezoluția ta de anul nou este să slăbești sau să te menți în formă, această aplicație te va ajuta să urmărești procesul prin introducerea informațiilor relevante cum ar fi mâncarea, exercițiile și apa consumată. 

  3. Any.DO Listă de activități

    Any.DO Listă de activități

    Gestionează activitățile zilnice alcătuind liste și stabilind deadline-uri pentru a nu mai rata nimic important ce ai de făcut. Aplicația se poate conecta la Gmail și vei putea seta note chiar din e-mail.

  4. LinkedIn

    LinkedIn

    LinkedIn este o aplicație care constituie o rețea socială bazată pe o rețea de contacte profesionale, pentru o mai bună comunicare dintre angajator și angajați cu posibilități noi de muncă în domeniu.

  5. Elevate - Brain Training

    Elevate – Brain Training

    Exersează-ți mintea folosind această aplicație creată special pentru a crește productivitatea, pentru a prinde putere și încredere în propria persoană. Vei primi exerciții speciale bazate pe ce abilitate dorești să îmbunătățești în timp.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…