Cum să faci downgrade la aplicațiile Android

Actualizările aplicațiilor sunt în general bune, însă existe momente când o actualizare poate fi negativă. De exemplu, celei mai noi versiuni a aplicației tale preferate îi lipsește un detaliu care îți plăcea sau aplicația este prea mult pentru performanța telefonul tău.

Pe cele mai multe dispozitive, actualizarea aplicațiilor este ușoară. Aplicația te anunță când o actualizare este disponibilă. Cu toate aceste, acesta este un proces la care reversarea nu este ușoară.

Dar nu te îngrijora! Continuă să citești și află cum să faci downgrade la aplicații.

1. Fă backup înainte de actualizare

Cu o actualizare, Android-ul tău nu salvează fișierele APK în mod automat. Pentru a recupera o aplicație direct de pe telefon trebuie să ai backup. Cea mai bună modalitate de a fi sigur că ai una este să descarci o aplicație care face backup precum App Backup & Restore sau CM Backup – Safe,Cloud,Speedy. Aceste aplicații nu vor salva doar versiunea veche a aplicației, dar îți vor spune și cum să o instalezi înapoi.

2. Downgrade după actualizare

Pentru a reveni înapoi la vechea versiune a aplicației tale favorite trebuie să :

a) Dai enable la instalarea de la „surse necunoscute”.

b) Trebuie să faci root la dispozitiv.

Odată ce aceste lucruri sunt în ordine, obține APK pentru AppDrawer. Odată ce o ai instalată, trebuie să cauți pe internet arhive care conține fișiere APK ale aplicațiilor mai vechi, precum Android Drawer sau F-droid. Există o mulțime de site-uri din care poți alege însă trebuie să fi mereu atent când descarci aplicații din alte surse decât Google Play.

După ce descarci versiunea dorită a aplicației, deschide AppDowner apoi fă click pe „Select APK” apoi „Install APK”. Apoi, doar deschide aplicația și verifică aplicația descărcată.

Aceste este scurtul nostru ghid pentru downgrade a aplicațiilor.

Ai încercat sau știi o variantă mai bună? Spune-ne în comentarii.

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…

Cum descarci audio de pe Instagram
Cum descarci audio de pe Instagram

Instagram este o sursă nesfârșită de inspirație și conținut creativ, inclusiv clipuri audio pe care ai putea dori să le folosești în propriile tale proiecte video. Chiar dacă Instagram nu oferă o opțiune directă pentru descărcarea audio-urilor din Reels, există câteva metode …

Ce este TikTok Shop și cum să-l folosești?
Ce este TikTok Shop și cum să-l folosești?

TikTok Shop urmărește să transforme modul în care facem cumpărături online, combinând shopping-ul cu social media. Funcția poate ajuta la rămânerea la curent cu ultimele tendințe în modă, frumusețe și altele, dar vine și cu anumite riscuri. TikTok Shop este o platformă integr…

Cum afli cine ți-a văzut clipul pe Instagram
Cum afli cine ți-a văzut clipul pe Instagram

Ești curios să afli dacă poți vedea cine îți urmărește videoclipurile pe Instagram sau te întrebi dacă creatorii pot afla când le vizualizezi creațiile? Ei bine, în acest ghid vom explora opțiunile disponibile pe Instagram pentru a înțelege mai bine cine interacționează cu vi…