Cum să faci downgrade la aplicațiile Android

Actualizările aplicațiilor sunt în general bune, însă existe momente când o actualizare poate fi negativă. De exemplu, celei mai noi versiuni a aplicației tale preferate îi lipsește un detaliu care îți plăcea sau aplicația este prea mult pentru performanța telefonul tău.

Pe cele mai multe dispozitive, actualizarea aplicațiilor este ușoară. Aplicația te anunță când o actualizare este disponibilă. Cu toate aceste, acesta este un proces la care reversarea nu este ușoară.

Dar nu te îngrijora! Continuă să citești și află cum să faci downgrade la aplicații.

1. Fă backup înainte de actualizare

Cu o actualizare, Android-ul tău nu salvează fișierele APK în mod automat. Pentru a recupera o aplicație direct de pe telefon trebuie să ai backup. Cea mai bună modalitate de a fi sigur că ai una este să descarci o aplicație care face backup precum App Backup & Restore sau CM Backup – Safe,Cloud,Speedy. Aceste aplicații nu vor salva doar versiunea veche a aplicației, dar îți vor spune și cum să o instalezi înapoi.

2. Downgrade după actualizare

Pentru a reveni înapoi la vechea versiune a aplicației tale favorite trebuie să :

a) Dai enable la instalarea de la „surse necunoscute”.

b) Trebuie să faci root la dispozitiv.

Odată ce aceste lucruri sunt în ordine, obține APK pentru AppDrawer. Odată ce o ai instalată, trebuie să cauți pe internet arhive care conține fișiere APK ale aplicațiilor mai vechi, precum Android Drawer sau F-droid. Există o mulțime de site-uri din care poți alege însă trebuie să fi mereu atent când descarci aplicații din alte surse decât Google Play.

După ce descarci versiunea dorită a aplicației, deschide AppDowner apoi fă click pe „Select APK” apoi „Install APK”. Apoi, doar deschide aplicația și verifică aplicația descărcată.

Aceste este scurtul nostru ghid pentru downgrade a aplicațiilor.

Ai încercat sau știi o variantă mai bună? Spune-ne în comentarii.

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…

Cum să adaugi muzică profilului de Instagram
Cum să adaugi muzică profilului de Instagram

Instagram a lansat o nouă funcție care îți permite să adaugi o piesă preferată direct în profilul tău! Dacă ți-e dor de zilele MySpace și HI5, în care muzica era o parte integrantă a profilului, acum poți readuce puțin din acel vibe și pe Instagram. Vrei să știi cum să faci a…