Cele mai bune aplicații din Noiembrie : Retrica, Duolingo, Hărți și navigare

Chiar dacă temperaturile de afară scad și zilele par mai scurte și întunecate, nu e nevoie să te simți deprimat. Am pregătit o listă cu 5 aplicații grozave pentru a te înveseli în aceste zile și pentru a trece peste ele mai ușor.

Alege oricare sau toate aceste aplicații
pentru a-ți îmbunătății starea și pentru a avea un ajutor în plus în viața de zi cu zi chiar pe smartphone-ul tău.
  1. Retrica

    Retrica

    Transformă-ți fotografiile în imagini mult mai elegante și frumose, cu filtrele speciale și instrumentele de editare oferite de Retrica. Aplicația conține 80 de filtre fotografice diferite, instrumente de colat, și instrumente de editare mai mici.

  2. VivaVideo: Free Video Editor

    VivaVideo: Free Video Editor

    Încearcă unul dintre cele mai bune editoare video disponibile. Crează cu ușurință povești în format video de partajat cu prietenii și familia, transformând momentele de zi cu zi în niște lucrări de artă.

  3. Învaţă engleză cu Duolingo

    Învaţă engleză cu Duolingo

    Duolingo este o aplicație de învățare a limbii engleze, care implică utilizatorul într-o metodologie de învățare distractivă. Cu ajutorul exercițiilor audio, traducerilor, formarea de propoziții și fraze și imagini de recunoaștere a cuvintelor, vei avansa mai departe.

  4. Hărți și navigare

    Hărți și navigare

    Fie că vrei să călătorești în lume, în țară sau în propriul oraș, alege să navighezi cu ușurință cu acestă aplicație. Aplicația conține trasee pentru toate mijloacele de transport și vei putea să îți găsești mereu drumul.

  5. Calendarul Menstruatiei

    Calendarul Menstruatiei

    Fi mereu la curent cu ciclul tău menstrual, ovulație și perioadele fertile. Aplicație este ideală în special pentru femeile care doresc să rămână însărcinate, pentru femeile care doresc să își gestioneze mai bine greutatea și nu numai.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…