The Walking Dead: Michonne – Un joc Telltale Mini Serie ajunge pe Google Play pe 28 Noiembrie

The Walking Dead: Michonne pentru PC este un joc de aventură pe episoade de la studiourile de jocuri Telltale, cunoscut pentru lansarea ciclurilor anterioare. Producția ne transpune într-o lume ruinată de o epidemie zombie, iar jocul povestea unuia dintre cele mai populare personaje ale firmei – eroina Michonne.

Povestea se concentrează pe evenimente ce au avut joc între numărul 126 și 139 ale benzii desenate originale. Cititorii au învățat doar frânturi din viața lui Michonne iar noua producție Telltale ar trebui să umple golurile.

Proiectul este o mini serie, oferind numai trei episoade, în timpul cărora descoperim de ce Michonne a trebuit să îi abandoneze pe Rick, Ezekiel și restul grupului și a decis de asemenea să se întoarcă la ei.

The Walking Dead: Michonne este o continuare a soluțiilor de la seriile anterioare, oferind o aventură epică concentrată în principal pe poveste.

În timpul jocului, explorezi locația, vorbești cu diferite personaje și iei decizii cu impact, care conturează viitorul jocului. Producția nu conține tradiționalele puzzle-uri, deși secvențe simple de arcade apar din când în când.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…