Cele mai bune aplicații din Octombrie: Wattpad Ebooks, Polaris Office

Timpul zboară, așadar și luna Octombrie este pe final. Pe măsură ce devine mai frig, iar nopțile devin mai lungi, ne apropriem din ce în ce mai mult de iarnă. În lumina serilor întunecate și zilelor friguroase ce ne așteaptă, această listă conține aplicații grozave precum Polaris Office + PDF sau AliExpress Shopping App pentru a-ți ține de cald și pentru a-ți duce mintea într-o altă lume.Din fericire aplicații noi sunt lansate în fiecare zi, sute dintre ele încercând să ne facă viața mai ușoară. Verifică lista și mai jos și descoperă aplicații pentru a-ți îmbunătății zilele de toamnă.
 1. Vremea - Weather

  Vremea – Weather

  Pentru că toamnă vremea poate fi imprevizibilă, aplicația Weather te ajută să verifici prognoza meteo pentru următoarele cinci zile pentru a-ți punea planifica programul pentru zilele ce urmează fără grija vremii de afară.

 2. Cărţi gratuite Wattpad Ebooks

  Cărţi gratuite Wattpad Ebooks

  Nu e nimic mai plăcut ca o carte bună atunci când afară este frig. Alege din sute de cărți disponibile și relaxează-te acasă la căldură citind ceea ce dorești. Desemenea te poți conecta cu scriitorii sau cu alți cititori online.

 3. Polaris Office + PDF

  Polaris Office + PDF

  Pentru a putea lucra mai eficient în această toamnă, cu această aplicație vei putea vizualiza și edita fișiere Office cu ușurință, de oriunde te-ai afla. Fișierele PDF sunt deasemenea suportate, deci vei fi mereu la curent.

 4. AliExpress Shopping App

  AliExpress Shopping App

  Alege să îți faci cumpărăturile de oriunde te afli cu aplicația AliExpress. Vizualizează produsele preferate după categorii, află ofertele zilnice, promoțiile și obține o mulțime de cupoane.

 5. Arsenie Boca

  Arsenie Boca

  În final, avem o aplicație pamflet pentru a te amuza în zilele mohorâte de toamnă. Distrează-te alături de prietenii, cu această aplicație care te ajută să te rogi, împreună cu Arsenie Boca.

Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi
Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi

Instagram este platforma (aproape) perfectă pentru postarea de imagini și clipuri. Folosită de persoane fizice, companii sau guverne, această rețea socială a depășit un miliard de utilizatori activi pe lună. Instagram a implementat sistemul de Instagram Stories, postări care …

Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android
Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android

Ce vom purta mâine? Geacă sau tricou? Avem nevoie de umbrelă? Ghete sau adidași? Sunt întrebări la care putem avea răspunsul în câteva secunde. Aplicațiile meteo pentru Android și widget-urile pentru vreme sunt printre cele mai folosite utilitare. Acestea îți pot afișa atât s…