Cele mai bune aplicații de Halloween pentru Android-ul tău

Cea mai înfricoșătoare sărbătoare din an se aproaprie din ce în ce mai mult. Este timpul să îți alcătuiești lista cu cele mai bune filme de groază, să îi dai telefonului Android un nou look adecvat, să înveți niște povești de groază bune și să îți pregătești costumul pentru noaptea de teroare!Așadar am decis să te ajutăm să sărbătorești cu câteva opțiuni pentru dispozitivele Android, pentru a putea intra în spiritul sărbătorii. Alege dintre aceste aplicații înspăimântătoare și fi pregătit așa cum trebuie de Halloween.
  1. Haunted House HD

    Haunted House HD

    Personalizează-ți complet dispozitivul cu acest wallpaper HD. Poți interacționa cu peisajul, explorând aceste animații de groază. Unele efecte pot fi obținute doar atingând ecranul. Poți personaliza textul, schimba obiectele de pe display și multe altele.

  2. Halloween Ringtone SMS Sounds

    Halloween Ringtone SMS Sounds

    Obține o selecție de suntele înfricoșătoare care pot fi folosite ca tonuri de apel, alerte de mesaje sau chiar alarme. Vei putea selecta chiar și anumite sunetele pentru contactele dorite.

  3. Halloween Editor Foto

    Halloween Editor Foto

    Personalizează-ți fotografiile cu acest editor foto creat special pentru sărbătoarea de Halloween. Vei putea alege dintre fundaluri înspăimântătoare și te vei transforma în vampir, zombie, demon, vrăjitoare și multe altele.

  4. Little Commander WW2 Halloween

    Little Commander WW2 Halloween

    Încearcă ediția specială de Halloween a jocului de acțiune pentru Android. Luptă contra inamicilor, îmbunătățindu-ți strategia pentru a deveni un comandant mai bun, în timp ce te bucuri de decorațiunile de sărbătoare din jur.

  5. Halloween Night Keyboard Theme

    Halloween Night Keyboard Theme

    În final nu putem neglija tastatura Android. Cu această aplicație te vei putea bucura o tastatură în spiritul sărbătorii de Halloween și al dovlecilor lanternă, care va completa experiența ta din acest an.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…