Cele mai bune aplicații Android din luna Septembrie: Messenger, Cluise, X Factor România

A venit momentul să îți prezentăm cele mai bune aplicații din această lună. Deoarece zilnic apar noi aplicații, iar odată cu finalul sezonului de concedii și vacanțe vei vrea să îți personalizezi telefonul cu cele mai noi aplicații, ți-am pregătit această listă cu cele mai bune aplicații care merită descărcate și încercate în luna care urmează.Vezi lista de mai jos, alege aplicațiile potrivite pentru tine, și spune-ne opinia ta și ce alte aplicații crezi că ar merita să fie menționate.
 1. Messenger

  Messenger

  Chiar dacă ai mai puțin timp liber decât în timpul verii, cu Facebook Messenger vei puteaține legătura cu prietenii și familia.
  Poți trimite mesaje vocale, adăuga fotografii, să trimiți mesaje individuale sau de grup și multe opțiuni extra.

 2. Cluise

  Cluise

  Știm cât de greu este să te decizi în fiecare zi ce ținută vei purta. Tocmai de aceea, aplicația Cluise te va ajuta să îți alegi ținuta ținând cont de stilul tău personal și condițiile meteorologice. Economisește timp dimineața!

 3. MORECAST – aplicaţie meteo

  MORECAST – aplicaţie meteo

  Aplicația meteo MORECAST îți oferă cele mai precise date de prognoză meteo pentru locația ta curentă. Această aplicație conține prognoze meteo orare, viteze ale vântului detaliate și informații pentru rafale și furtuni de zăpadă.

 4. StirileProTv.ro

  StirileProTv.ro

  În fiecare clipă au loc evenimente care marcheaza lumea. În noua aplicație stirileprotv.ro ai acces la transmisiile de știri live! Intră în fluxul celor mai noi știri și descoperă rapid tot ceea ce contează.

 5. X Factor Romania

  X Factor Romania

  Este din nou acea perioadă din an în care se reînnoiește emisiunea ta preferată! Cu aplicatia X Factor poți să experimentezi show-ul tău preferat direct de pe telefon și să vezi cele mai importante momente din emisiune.

Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp
Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp

Popularitatea WhatsApp este în creștere. Acest lucru se datorează update-urilor consistente, care țin pasul atât cu zona IT, dar și cu cererile utilizatorilor. Ultimul update al WhatsApp include schimbarea culorilor emoji. Dacă te-ai plictisit de vechiul aspect al emoji-urilo…

Cum descarci și salvezi toate pozele de pe Instagram
Cum descarci și salvezi toate pozele de pe Instagram

Pentru poze și clipuri video, Instagram este rețeaua socială perfectă. Aici ai la dispoziție toate instrumentele necesare pentru editare și publicare. Ce faci, însă, dacă vrei să schimbi sau să îți închizi contul de Instagram, dar nu vrei să pierzi imaginile, story-urile sau …

Cum reacționezi la mesajele WhatsApp prin emoji
Cum reacționezi la mesajele WhatsApp prin emoji

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicații de chat din întreaga lume. Deși este disponibilă pe cele mai mari platforme mobile, WhatsApp a rămas în urmă cu multe funcționalități și opțiuni. Din fericire, dezvoltatorii se pregătesc să lanseze un nou update pentru apli…

Cum anulezi salvarea automată a pozelor din Telegram pe Android
Cum anulezi salvarea automată a pozelor din Telegram pe Android

Telegram se află în topul celor mai populare aplicații de comunicare pentru Android. Cu ajutorul său poți să faci inclusiv transferuri de fișiere mari, până la 2GB, spre exemplu. Printre funcțiile sale care, totuși, pun niște semne de întrebare, se află salvarea automată a im…