Ziua de lansare FIFA 16 este însfârșit aici!

E acel timp din an când fanii fotbalului din toată lumea încep să devină nerăbdători, deoarece în scurt timp, mult anticipatul FIFA 2016 va fi lansat în lume.

FIFA domină consolele la genul de jocuri cu fotbal, și pe bun motiv. În anii recenți, a devenit o mașină de neoprit care nu poate fi învinsă, oricât de mult ar încerca PES. Fiecare nouă lansare de joc vine cu îmbunătățiri la versiunea veche și include caracteristici noi.

Acum, lucrul cel mai important este desigur data lansării. Dacă ești destul de norocos să te aflii în state, vei putea obține jocul pe 16 Septembie, în timp ce în majoritatea țărilor europene va fi disponibil începând cu data de 24 Septembrie.

Experții de la EA au ascultate rugămințile fanilor de la jocul precent, și au îmbunătățit diferite elemente care nu au fost asa bune anul trecut. Marea îmbunătățire dorită de fani este echilibrul, gameplay-ul de anul trecut părând destul de greu. însemnând că apărărorii erau de multe ori lăsați să privească cum Messi sau Ronaldo se întrec cu eleganță sper gol.

Apărările au deasemea mari îmbunătățiri, cu mișcări mai inteligente și care urmăresc atacatorii care vin în grabă înspre ei. De asemea aceștia aleargă să acopere poziția altor jucători. Jucătorii de pe margine pot acum să se întoarcă rapid de la pământ cu doar un click pe buton, dăndu-ți mai multe oportunități de alergare înspre atacatori.

Intercepțiile au fost adăugate pentru mai multe realist, și jocurile unu la unu în mijlocul parcului au devenit mult mai interesante. FIFA 2016 adaugă butonul „trecere cu scop” pentru a face coechipierii tăi să dribleze cu pase puternice către atac.

Atacul, sau șuturile, au fost îmbunătățite iar acum poți simți adevăratul sentiment al împlinirii când plasa se rupe de la golul tău. Începând de la golgheter, cu unele bătălii din mijlocul terenului jocul îți dă întradevăr senzația că te joci, sau urmărești un joc real de fotbal.

Desigur, EA a îmbunătățit și aspecte ale gameplay-ului, de la portar la driblare. Cea mai mare îmbunătățire care au făcut-o este să includă echipe de fotbal feminin. Pentru prima data în istorie, fanii vor putea să selecteze anumite echipe de femei și să ajugă la glorie.

 

În final, cu siguranță te vei bucura de noul FIFA 2016 la fel de mult ca în fiecare an, când îți iei o zi liberă pentru a-ți construi echipa ideală online și te vei scufunda în modul de carieră.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…