Cele mai bune aplicații pentru viața socială la facultate

Pentru mulți studenți începerea primul an unversitar înseamna plecarea de acasă și de lângă cei apropiați.Deoarece știm cât de greu e săcunoști oameni noi într-un al oraș, ți-am pus la dispoziție această listă cu aplicații pentru a găsi socializa cu oameni din acelasși oraș și poate chiar perechea ta.
  1. Hinge

    Hinge

    Cu această prima aplicație vei cunoaște oameni noi prin metoda clasica, prin prietenii tăi! Astfel vei cunoaște oameni reali și potriviți fără să dai de persoane nedorite.

  2. Meetup – Make community real

    Meetup – Make community real

    În cazul în care înca nu ai reușit să îți faci prieteni, îți propunem această aplicație pentru a găsi grupuri de oameni care îți împărtășesc interesele și vei putea participa la întâlniri în viața reală.

  3. Coffee Meets Bagel

    Coffee Meets Bagel

    Cu Coffee Meets Bagel vei putea întâlni oameni compatibili cu tine, iar pentru că este important să îi cunoști cu adevărat, aplicația va facilita întâlnirea și în viața reală.

  4. OkCupid Dating

    OkCupid Dating

    OkCupid folosește formule matematice pentru a determina compabilitatea ta cu alte persoane în funcție de răspunsurile tale la întrebările adresate. Găsește-ți perechea ușor, fără a irosi timpul cu persoane nepotrivite.

  5. happn

    happn

    Cu această aplicație te vei putea conecta cu oameni care ți-au mai trecut prin cale și dorești să îi revezi. Aplicația Happn nu te lasă să ratezi conexiunile cu oamenii care ți-au atras atenția.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…