Cele mai aplicații pentru studenți în noul semestru

Fie că tocmai începi facultatea sau un nou semestru, îmbunătățește-ți experiența de studiu cu dispozitivul Android.
Verifică lista de mai jos pentru a fi cu un pas înaintea colegilor și pentru a-ți spori productivitatea. Poți căuta chiar aplicații de la facultatea ta, în caz că au una care te-ar putea ajuta.
  1. Evernote

    Evernote

    Pentru început avem Evernote, care e plin de caracteristici folositoare. Poți organiza și crea notițe, audio, clipuri, fotografii și apoi sincroniza cu Android. Orice student trebuie măcar să încearce această aplicație.

  2. WolframAlpha

    WolframAlpha

    Vrei să ai un geniu în dispozitiv? Aplicația WolframAlpha poate calcula practic orice. Folosește o gamă largă de algoritmi și date pentru a genera rapoarte pentru matematică, fizică, inginerie și multe altele.

  3. Advanced Silent Mode

    Advanced Silent Mode

    Aproape orice student a avut parte de un moment când le sună telefonul în timpul unui curs. Rezultatul este un profesor furios care nu te va plăcea. Cu această aplicație vei avea telefonul pe silent în timpul cursurilor.

  4. Alarmy (Sleep If U Can) - Pro

    Alarmy (Sleep If U Can) – Pro

    Deși această aplicație nu este direct relevantă la educație, dacă nu te poți trezi, nu vei învăța nimic. Uni spun ca este cea mai enervantă alarmă pe care au avut-o, care te va forța să te ridici din pat pentru a o opri.

  5. Scribd - Read Unlimited Books

    Scribd – Read Unlimited Books

    În final avem această aplicație obligatorie pentru orice student. Conține o bibliotecă uriașă, conținând cărți și documente, însemnând mai puțin timp petrecut cercetând și totul chiar în palma ta.

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram
Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram

Instagram îți permite să organizezi și să salvezi postările preferate folosind funcția Collections. Poți păstra fotografii, clipuri și alte postări într-o ordine clară, împărțindu-le în colecții tematice. În acest articol, vei învăța cum să creezi și să folosești colecțiile p…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…