Top Aplicații pentru concediile de ultim minut

Concediile pot fi uitate sau considerate prea scumpe. Însă unele, rezervate în ultimul moment, pot chiar economisi bani! 
Deci dacă tocmai te-ai decis să mergi în final în concediu, dă o privire peste lista de mai jos și sigur vei găsi ceva folositor. Mai mult de atât, dacă nu am menționat o aplicație care o folosești, lasă un comentariu.
 1. unnamed

  TripAdvisor Hotels Flights

  Pentru a începe planificarea de ultim moment, aceasta îți oferă milioane de recenzii, imagini și hărți. Vei găsi cele mai bune oferte de zbor, cazare, restaurante și activități. Cel mai bun companion de călătorie.

 2. Hotelscan - Caută hotel

  Hotelscan – Caută hotel

  Ai găsit o super ofertă la zborul spre Spania și ți-ai planificat ce dorești să vizitezi, doar că realizezi că nu ai unde să dormi. Cu Hotelscan vei găsi cele mai bune oferte din zona aleasă și vei economisi și bani!

 3. Uber

  Uber

  Această aplicație îți pune la dispoziție un șofer personal care te poate ridica de oriunde și oricând și te va duce la destinația dorită. Spre deosebire de taxi, poți verifica cât de mult te va costa călătoria.

 4. Poveste Urbana

  Poveste Urbana

  În cazul în care te-ai decis să îți petreci concediul chiar în România, această aplicație îți localizeaza pe harta cele mai apropiate obiective din orașul vizitat, iar tu poți să-ți faci singur circuitul turistic.

 5. Moovit Pentru Transport Comun

  Moovit Pentru Transport Comun

  În final, pentru a te deplasa cu ușurință, oriunde ai fi, cu această aplicație ai program, hărți, orele de sosire în timp real, alerte și modificări care ți-ar putea afecta călătoria ale mijloacelor de transport în comun.

Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi
Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi

Instagram este platforma (aproape) perfectă pentru postarea de imagini și clipuri. Folosită de persoane fizice, companii sau guverne, această rețea socială a depășit un miliard de utilizatori activi pe lună. Instagram a implementat sistemul de Instagram Stories, postări care …

Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android
Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android

Ce vom purta mâine? Geacă sau tricou? Avem nevoie de umbrelă? Ghete sau adidași? Sunt întrebări la care putem avea răspunsul în câteva secunde. Aplicațiile meteo pentru Android și widget-urile pentru vreme sunt printre cele mai folosite utilitare. Acestea îți pot afișa atât s…