Cele mai bune jocuri PAC-MAN din Android

PAC-MAN, o frenezie a jocurilor arcade, este încă extrem de popular și o legendă a culturii pop din anii ’80.
Nu e mirare că PAC-MAN a invadat deseamea cu succes lumea aplicațiilor Android! Da, sunt o mulțime de adaptări a jocului PAC-MAN din care poți alege.Vezi lista noastră cu cele mai populare jocuri Pac-Man:
 1. PAC-MAN +Tournaments

  PAC-MAN +Tournaments

  Jocul original și clasic de arcade de la Namco. Include noi modul MY MAZES, plus turneuri! Nu rata oportunitatea de a juca PAC-MAN și interacționează cu alți jucători din lume!

 2. PAC-MAN Friends

  PAC-MAN Friends

  Acest joc este unul original folosind personajele clasice PAC-MAN. Îl vei îndruma pe PAC-MAN prin labirinturile provocatoare și îl vei ajuta să își salveze prietenii blocați în castelul fantomelor!

 3. PAC-MAN DASH!

  PAC-MAN DASH!

  Această versiune PAC-MAN este plină de acțiune. Mai multe de 70 de misiuni prin diverse scenarii de la casa lui PAC-MAN din marele oraș, până la lumea fantomelor. Sari în sus și mănâncă biscuiții și fantomele!

 4. Ms. PAC-MAN by Namco

  Ms. PAC-MAN by Namco

  Și desigur, nu putem uita regina jocurilor arcade, legendara Ms PAC-MAN! Poți îndruma această lady drăguță prin 3 moduri de control diferite și poți obține o viață în plus când ajungi la 10,000 de puncte!

 5. PAC-MAN Championship Edition

  PAC-MAN Championship Edition

  Încearcă și această ediție specială de PAC-MAN intrând într-o competițe unică de mâncat, cu labirinturi noi, puncte unicate și mai mult timp de fantomă! Însă ai grijă, cu cât mai mare scoru, cu cât mai mare viteza!

Cum restabilești postările de pe Instagram șterse recent
Cum restabilești postările de pe Instagram șterse recent

Instagram este una dintre cele mai apreciate rețele de socializare. Bazată pe distribuția de poze și clipuri video, Instagram excelează atât în rândul utilizatorilor privați, cât și în rândul influencerilor sau al companiilor. Pe lângă opțiunile grafice, precum schimbarea cul…

Jocuri de strategie pentru Android gen Civilization
Jocuri de strategie pentru Android gen Civilization

Seria Civilization, apărută în 1991, a însemnat redefinirea jocurilor de strategie. Creația celebrului Sid Meier, genul 4X (Explore, Expand, Exploit, Exterminate) strânge numeroși fani. Genul a luat avânt și în jocurile de strategie pentru Android. Poți juca doar cu prietenii…

Cele mai bune jocuri PvP multiplayer online gen Clash Royale
Cele mai bune jocuri PvP multiplayer online gen Clash Royale

Jocurile online PvP încep să fie din ce în ce mai apreciate. Și s-au mutat și pe telefoanele cu Android, unde descărcările cresc pe zi ce trece. Aceste jocuri pentru Android ating și alte genuri, precum jocurile de cărți, jocurile de strategie, cele turn based sau chiar pe ce…

Cele mai bune jocuri cu fotbal pentru Android
Cele mai bune jocuri cu fotbal pentru Android

Euro 2020 este în plină desfășurare, chiar dacă a întârziat un an. Meciuri spectaculoase, eliminări uimitoare și surprize la tot pasul. Dacă pentru a fi la curent cu noutățile, ți-am făcut o listă cu aplicații prin care poți urmări meciurile, acum este rândul jocurilor. Oferă…