5 jocuri cu curse gratuite pentru Android

Nu ezita să încerci unele dintre cele mai bune jocuri de curse gratuite disponibile pe Android.Simte adrenalina în timp ce te întreci contra trafic și înfrângi alți concurenți la linia de finish! Am selectat cinci, dar există multe jocuri de curse ce merită jucate. Dă o privire și sigur vei găsi ceva pe plac.

 1. Racing Rivals

  Racing Rivals

  Te consideri un maestru al curselor? Testează-ți abilitățile online și joacă împotriva altora timp real și vezi cine merită coroana. Testează-ți reflexele în timp ce eviți traficul și fi victorios la final.

 2. Fast & Furious: Legacy

  Fast & Furious: Legacy

  Scufundă-te într-o poveste unică cu familia Fast & Furious și bucură-te de curse explozive care te vor lăsa să vrei mai mult. Cu siguranță este captivant pentru orice fan al jocurilor cu curse.

 3. CSR Racing

  CSR Racing

  Urmează un joc grozav care este ușor de înteles și de jucat. Trebuie să obți un balans între frâna și accelerația mașinii pentru a-ți întrece oponenții în aceste curse de stradă pline de adrenalină.

 4. MMX Racing

  MMX Racing

  Crează propriul camion mostru și întrece-te cot la cot în curse cu sărituri spectaculoase. Pickup, muscle car, jeep sau SUV…Actualizează și personalizează fiecare aspect ar mașinii și crează mostrul care îl dorești..

 5. Trial Xtreme 4

  Trial Xtreme 4

  Preferi să te întreci cu mai puține roți? Aici e răspunsul. Concurează cu motocicleta într-un circuit pentru a completa misiunea în timp util, toate în timp ce execuți diferite cascadorii și eviți obstacolele.

Cum restabilești postările de pe Instagram șterse recent
Cum restabilești postările de pe Instagram șterse recent

Instagram este una dintre cele mai apreciate rețele de socializare. Bazată pe distribuția de poze și clipuri video, Instagram excelează atât în rândul utilizatorilor privați, cât și în rândul influencerilor sau al companiilor. Pe lângă opțiunile grafice, precum schimbarea cul…

Jocuri de strategie pentru Android gen Civilization
Jocuri de strategie pentru Android gen Civilization

Seria Civilization, apărută în 1991, a însemnat redefinirea jocurilor de strategie. Creația celebrului Sid Meier, genul 4X (Explore, Expand, Exploit, Exterminate) strânge numeroși fani. Genul a luat avânt și în jocurile de strategie pentru Android. Poți juca doar cu prietenii…

Cele mai bune jocuri PvP multiplayer online gen Clash Royale
Cele mai bune jocuri PvP multiplayer online gen Clash Royale

Jocurile online PvP încep să fie din ce în ce mai apreciate. Și s-au mutat și pe telefoanele cu Android, unde descărcările cresc pe zi ce trece. Aceste jocuri pentru Android ating și alte genuri, precum jocurile de cărți, jocurile de strategie, cele turn based sau chiar pe ce…

Cele mai bune jocuri cu fotbal pentru Android
Cele mai bune jocuri cu fotbal pentru Android

Euro 2020 este în plină desfășurare, chiar dacă a întârziat un an. Meciuri spectaculoase, eliminări uimitoare și surprize la tot pasul. Dacă pentru a fi la curent cu noutățile, ți-am făcut o listă cu aplicații prin care poți urmări meciurile, acum este rândul jocurilor. Oferă…