Cele mai bune jocuri educative pentru copii – Ajuta-i sa invete

Din moment ce copiii petrec atat de mult timp jucand tot felul de jocuri pe dispositive Android, de ce sa nu-i ajutam sa invete prin aceeasi metoda? Aici am enumerat 5 minunate. aplicatii pentru copii, de care acestia pot sa se bucure in timp ce isi imbunatatesc cunostintele cu privire la literatura, matematica, citire sau limba.

Foloseste-te de aceste aplicatii pentru a dezvolta abilitatile copilului tau si a-l ajuta sa fie cu un pas inaintea celorlalti, folosind dispozitivele sale Android!

  1. Kids ABC Letter Trains

    Kids ABC Letter Trains

    Daca ai copii care inca au probleme cu citirea alfabetului, lasa-i sa incerce aceasta aplicatie.Este distractiva, agreabila si cel mai important foarte eficienta in a-i invata pe copii cum sa pronunte literele.

  2. Abby Basic Skills Preschool

    Abby Basic Skills Preschool

    Creata special pentru copii, aceasta aplicatie are meniuri simple, care pot si navigate cu usurinta de catre copii. Este o aplicatie variata, care ii ajuta pe copii sa invete matematica, sa rezolve probleme simple, puzzle-uri si multe altele. Este cu adevarat o aplicatie folositoare pentru invatare.

  3. Kids Numbers and Math FREE

    Kids Numbers and Math FREE

    Mai intai avem aceasta minunata aplicatie de matematica. Aceasta ii ajuta pe copii sa numere si sa faca simple calcule matematice. Este o aplicatie minunata pentru fiecare parinte care doreste sa isi ajute copii. Versiunea completa poate fi gasita aici.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai bune jocuri dress-up Android pentru pasionații de modă
Cele mai bune jocuri dress-up Android pentru pasionații de modă

Dacă ești pasionat de ținute fabuloase, coafuri elegante și accesorii strălucitoare, atunci vei fi cu siguranță încântat de aceste jocurile de modă. De la organizarea nunților de vis, la crearea propriului avatar fashion, până la strălucirea pe covorul roșu al Hollywood-ului,…