Cele mai bune alternative gratuite la Netflix pentru telefonul cu Android

Netflix este una dintre cele mai apreciate servicii de video streaming. Numărul său de utilizatori este în continuă creștere, la fel și cota de piață și valoarea companiei.

Însă acest serviciu are câteva neajunsuri. În primul rând, conținutul disponibil este limitat pentru anumite țări (lucru ușor de rezolvat dacă schimbi locația sau regiunea folosind un VPN). În al doilea rând, nu oferă acces la multe filme și seriale dorite de către audiență. Altă mare problemă a Netflix este prețul, care pentru anumite persoane poate părea prohibitiv. De aceea, am întocmit o listă cu aplicații gratuite pentru filme pe care să le instalezi pe telefonul cu Android.

  1. Tubi TV - Free TV & Movies

    Tubi TV – Free TV & Movies

    Tubi TV – Free TV & Movies este o aplicație Android ce îți oferă acces la multe filme, seriale sau emisiuni TV. Baza de date cuprinde peste 40.000 de titluri. Se poate accesa de pe telefonul cu Android, pe PC sau pe smart TV.

  2. VUDU Movies and TV

    VUDU Movies and TV

    Cu VUDU Movies and TV poți viziona filme și seriale în mod gratuit. Calitatea imaginii este excelentă, în cazul show-urilor noi chiar 4K UHD. Unele filme sau seriale pot fi văzute doar cu reclame, care de obicei sunt scurte.

  3. Roku

    Roku

    Roku este o aplicație Android pentru media și video, cu acces la peste 2000 de canale TV. Pe lângă TV acces, în aplicație mai găsești și un ghid TV, precum și un modul de telecomandă, în cazul în care deții și un smart device Roku.

  4. IMDb Movies & TV

    IMDb Movies & TV

    IMDB Movies & TV este aplicația TV pentru Android în care găsești toate informațiile necesare despre filmele, serialele sau show-urile TV preferate. Mai oferă un sistem de rating al filmelor, recenzii, trailere, dar și acces la filme și seriale gratuite.

  5. YouTube

    YouTube

    YouTube poate fi utilizat și pentru vizionarea de filme sau emisiuni TV. Vei avea noroc să găsești filme sau episoade TV întregi, mai ales dacă sunt vechi sau au fost încărcate de către cei care dețin drepturile de publicare ale conținutului video. Există, de asemenea, canale care oferă, exclusiv pe YouTube, propriile creații cinematografice sau documentare. Le poți adăuga subtitrări generate automat de către aplicație.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…