Cum afli cine ți-a văzut statusul și profilul pe WhatsApp

WhatsApp este aplicația de comunicare cu cel mai mare număr de utilizatori. Popularitatea i se datorează facilității în utilizare precum și a numeroaselor opțiuni și servicii introduse de-a lungul timpului.

Zilnic există persoane care îți vizualizează profilul și statusul pe WhatsApp, unii care cu care comunici, alții nu. Din păcate, din aplicație nu poți afla decât cine ți-a văzut statusul. Pentru a afla cine ți-a vizualizat profilul, poți folosi câteva aplicații separate. Iar aici vei găsi mai multe lucruri pe care trebuie să le faci pentru a evita hărțuirea pe WhatsApp.

Cum afli cine ți-a văzut statusul pe WhatsApp

Acest lucru se poate afla direct din aplicație, urmând câțiva pași simpli:

  • Intră în aplicația WhatsApp pe Android și apasă pe tab-ul STATUS.
  • Apasă pe statusul tău.
  • Apasă pe icon-ul în formă de ochi din josul paginii.

În josul paginii îți va apărea o listă cu persoanele care ți-au văzut statusul. Nu uita că acesta este public și poate fi văzut de către cei care au numărul tău de telefon, chiar dacă nu se află în agenda ta. Statusul de WhatsApp poate fi partajat și pe Facebook.

Două aplicații pentru a afla cine ți-a văzut profilul WhatsApp

Dacă vrei să afli cine ți-a vizitat profilul, este necesar să descarci o aplicație third party utilitară. Noi am testat Whats Tracker: Who Viewed My Profile? și Who viewed – Wprofile. Dezvoltatorii acestora susțin că, prin ele, poți vedea vizitatorii profilului tău de WhatsApp.

WhatsTracker îți oferă o listă de contacte, dintre care poți observa cine ți-a văzut profilul, dar și profilurile vizitate de către tine. Îți va cere acces la agenda telefonului, fără de care nu va putea funcționa. Pentru a vedea aceste liste complete trebuie să plătești pentru versiunea pro.

Who viewed – Wprofile face, în principiu, același lucru. Îți va arăta o listă de contacte care poate fi ordonată în funcție de cine ți-a vizitat profilul de cele mai multe ori, cine ți-a vizualizat statusul sau cine a dat click pe imaginea ta de profil. Ca extraopțiune, poți vedea cine te-a blocat.

Atenție, aceste aplicații îți vor cere acces la mai multe puncte sensibile ale telefonului, precum lista de contacte, poze, apeluri telefonice și localizare. Asigură-te că nu permiți accesul decât la agenda telefonului. O altă metodă de a afla cine te urmărește, pe WhatsApp, este să afli dacă acel cineva are numărul tău de telefon.

Nu uita să distribui acest articol către prietenii tăi, dacă ți-a plăcut!

  1. Whats Tracker: Who Viewed My Profile?

    Whats Tracker: Who Viewed My Profile?

    Whats Tracker: Who Viewed My Profile este o aplicație utilitară pentru WhatsApp care îți permite să afli cine ți-a văzut profilul sau statusul. Funcționează tot timpul, chiar și atunci când telefonul nu este utilizat. Face update-uri regulate, în funcție de cum este programat.

  2. Who viewed - WProfile

    Who viewed – WProfile

    Who viewed – Wprofile este o aplicație pentru verificarea vizitatorilor de pe WhatsApp. Această aplicație îți poate aranja profilurile care te-au vizitat după numărul de accesări, cine ți-a văzut poza de profil, cine ți-a accesat statusul sau de cine ai fost blocat.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…