Lucrează de acasă: Rămâi conectat cu echipa ta cu cele mai bune aplicații Android pentru colaborare

Pandemia de coronavirus a obligat foarte mult companii să trimită angajații să muncească de acasă. Dar munca de acasă vine cu o serie de provocări, în special pentru oamenii care lucrează în echipă. Comunicarea defectuoasă este principalul principalul vinovat pentru probleme create. Trebuie să recunoaștem că una este să vorbești cu colegii la birou ori de câte ori ai nevoie și alta este să o faci la telefon.

Din fericire, există foarte multe aplicații care să te ajute să menții contactul cu echipa ta chiar și atunci când lucrezi de acasă. Avantajul lor este că poți să transformi biroul de acasă în sala de conferințe de la muncă, fără să te deplasezi la birou și să te expui virusului.

În ultimul timp, au fost dezvoltate din ce în ce mai multe aplicații pentru a menține contactul co colegii de muncă. Însă, sunt câteva care s-au remarcate în domeniu. Conectivitatea, securitatea datelor, posibilitatea de a se alătura discuției mai multe persoane odată dar și capacitatea de menține conexiunea pe toată perioada discuției sunt elemente pe care trebuie să le iei în calcul. Desigur, aplicațiile de Android propuse de noi pentru colaborare marchează toate aceste potențiale probleme.

Iată care sunt cele mai bune aplicații Android pentru colaborare, pentru a a-ți fi mai ușor să menții comunicarea cu echipa ta atunci când muncești de acasă.

  1. Slack

    Slack

    Slack este o aplicație de comunicare foarte versatilă, perfectă pentru a lua legătura cu colegii care lucrează acasă. Îți permite să organizezi conversații în funcție de subiecte, proiecte și grupuri, schimbul de mesaje cu colegii, partajarea de documente și imagini și integrarea cu alte platforme.

  2. Trello - Organize Anything

    Trello – Organize Anything

    Trello este un instrument de management foarte flexibil. Poți crea o listă de taskuri și să urmărești cine și când le-a îndeplinit. La fiecare task se pot adăuga comentarii și răspunsuri, astfel că vei putea menține echipa mereu informată. Taskurile pot fi partajate pe alte platforme.

  3. Microsoft Teams

    Microsoft Teams

    Microsoft Teams, cel mai nou produs Microsoft, poți aduce biroul la tine acasă. Aceasta este o aplicație care funcționează ca un spațiu de lucru virtual unde poți partaja mesaje, conținut, fișiere, instrumente și multe altele. Desigur, îți permite personalizarea spațiului de muncă, fie el virtual.

  4. Workplace by Facebook

    Workplace by Facebook

    Workplace by Facebook este o aplicație creată special pentru companii pentru a îmbunătăți comunicarea. Pe lângă grupurile de interes pe care le poți crea, această aplicație mai are și un serviciu de presă pentru a difuza știrile despre compania ta.

  5. Jira Cloud - Official mobile app for Jira Software

    Jira Cloud – Official mobile app for Jira Software

    Ia-ți echipa cu tine oriunde cu Jira Cloud. Aplicația pentru Android oferă spațiu pentru managerierea echipelor, creând task-uri și planșe pentru membrii echipei. De asemenea, poți să răspunzi rapid și să cauți informații după cuvinte cheie.

  6. ZOOM Cloud Meetings

    ZOOM Cloud Meetings

    ZOOM este cea mai populară aplicație pentru conferințe la momentul de față. Aceasta oferă un spațiu sigur pentru conferințe video de până la 25 de persoane. Aplicația este intuitivă și ușor de folosit, astfel că foarte mulți oameni apelează deja la ea.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…