Cele mai bune aplicații Android din octombrie 2019: Threads din Instagram, Gradient Photo Editor

Cele mai bune aplicații pentru telefonul cu Android din luna octombrie au sosit. Fie că vorbim despre un utilitar pentru Instagram sau de un editor foto, de un program de muzică sau de întreținerea telefonului, aplicațiile pentru Android îți fac viața mai ușoară.

Majoritatea dintre ele te ajută să automatizezi tot felul de task-uri pe care, dacă le-ai face manual, ai pierde destul de multă vreme și ar deveni plictistitor. Cum ar fi să cureți de unul singur memoria telefonului, sau să ai posibilitatea de a edita o imagine doar pe PC? Iată așadar cele mai apreciate și descărcate aplicații din octombrie 2019.

  1. Threads din Instagram

    Threads din Instagram

    Threads din Instagram îți aduce într-un singur loc lista de prieteni apropiați de pe Instagram. Cu aceasta te poți concentra doar pe cei care contează cu adevărat. Cu această aplicație utilitară poți edita lista de prieteni apropiați și le poți vedea pozele, statusurile sau vă puteți trimite mesaje direct, fără a fi încurcați de ceilalți din lista de Instagram.

  2. Gradient Photo Editor

    Gradient Photo Editor

    Gradient Photo Editor este un editor de fotografie special creat pentru portrete, fie ele selfie-uri sau nu. Ai posibilitatea să vezi cu ce personalitate semeni cel mai bine, dar poți și să schimbi tonurile tenului, să adaugi filtre sau să scoți trăsături nedorite. Toate cu ajutorul serverului cu inteligență artificială.

  3. Dark Mode

    Dark Mode

    Dark Mode este aplicația care îți permite să treci toate ecranul telefonului în modul de noapte. Este excelentă pentru a-ți proteja vederea în condiții de iluminare redusă. Ține cont că pe unele telefoane este posibil să nu funcționeze, datorită faptului că producătorii au scos această schemă de culori de pe produsele lor.

  4. Mobidy Música

    Mobidy Música

    Mobidy Musica este un media player care îți oferă descărcări nelimitate. Toate mp3-urile sau video-urile pe care le descarci rămân în telefon, așa că ai acces la ele oricând, chiar și atunci când nu ești conectat la internet sau nu ai acoperire. Totul este gratuit.

  5. Device Maintenance

    Device Maintenance

    Device Maintenance este o aplicație destinată telefoanelor Samsung Galaxy. Cu aceasta poți controla tot ce se întâmplă în telefonul tău. Blochează sau închide aplicațiile care rulează în background, curăță memoria și mărește durata de viață a bateriei. De asemenea, are integrată și funcția de antivirus / antispyware.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…