Cele mai bune jocuri Android din octombrie 2019: Call of Duty: Legends of War, The King of Fighters ALLSTAR

Plictisit de jocurile vechi? Iată ce ne-a adus nou luna octombrie în materie de jocuri.

Cuvântul de ordine în materie de jocuri pentru octombrie 2019 este ACȚIUNE. Fie că vorbim de shootere, de battle royale sau de simulatoare, jocurile Android pentru această lună nu te vor lăsa să te plictisești deloc. În plus, nou-apărutul Call of Duty este acum și pe Android, mai puternic și mai dinamic ca niciodată.

  1. Call of Duty: Legends of War

    Call of Duty: Legends of War

    Call of Duty: Legends of War este versiunea oficială pentru mobil a legendarului Call of Duty, shooter-ul care a făcut istorie. Jocul este în format HD, așa că va solicita atât procesorul cât și chipsetul video. Dar experiența este de vis, cu grafică 3D și joc în format battle royale, 5vs5, zombie sau sniper vs sniper.

  2. The King of Fighters ALLSTAR

    The King of Fighters ALLSTAR

    The King of Fighters ALLSTAR este un joc de tip fighting, în care te lupți în arenă cu adversarii. Controalele sunt foarte ușoare, însă poți face numeroase combo-uri pentru a da un kock-out adversarului.

  3. Icing On The Cake

    Icing On The Cake

    Icing on the Cake este un joc de îndemânare. În acesta, trebuie să decorezi cât mai creativ prăjituri și torturi. Crează tortul perfect pentru a câștiga nivelul, ai grijă la detalii și umple toate suprafețele goale. E fun și ușor de jucat.

  4. Rolling Domino

    Rolling Domino

    Rolling Domino este un joc în care trebuie să dărâmi toate piesele de domino de pe tablă, în ordine. Aranjează bila și lovește-o suficient de tare încât să dărâmi toate piesele din prima. Este ușor de jucat și un remediu bun antiplictiseală, ținând cont că nu are limită de timp pe nivel.

  5. Real Driving Sim

    Real Driving Sim

    Real Driving Sim este un joc de tip simulator în care trebuie să conduci mașini cât mai aproape de situațiile din viața reală. Nu ai doar curse, ci și challenge-uri privitoare la consum, viteză, îndemânare sau integritate a mașinii. Poți concura cu prietenii în modul multiplayer.

  6. Domino Smash

    Domino Smash

    Domino Smash îți va solicita îndemânarea și creativitatea. Lovește bila cu destulă putere încât să creezi un lanț de evenimente ce se va opri doar cu dărâmarea ultimei piese de pe tablă. Nu te grăbi, ci calculează fiecare mișcare, fii creativ. Cu cât nivelul crește, cu atât numărul de piese va fi mai mare și mai greu de dărâmat.

  7. Zooba: Zoo Battle Arena

    Zooba: Zoo Battle Arena

    Zooba: Zoo Battle Arena. Battle royale cu ceva în plus: trebuie să devii regele grădinii zoologice. Așa că alege-ți animalul și intră în arenă alături de alți 19 jucători pe care trebuie să-i învingi. Adună arme și upgrade-uri pentru a-ți doborî mai ușor adversarii.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…

Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android
Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android

Bine ați venit în lumea fascinantă a jocurilor de biliard pentru Android, unde precizia, strategia și divertismentul se întâlnesc într-o experiență virtuală captivantă. Indiferent dacă sunteți un entuziast al biliardului sau un jucător ocazional, această listă cuprinde cele m…