Cele mai bune aplicații Android din iulie 2019: FaceApp, George Go Romania

Aplicațiile pentru Android sunt întotdeauna binevenite. Fie că ai nevoie să rezolvi plăți online, să îmbunătățești calitățile telefonului sau pur și simplu să te amuzi, ai nevoie de o aplicație pe telefon. Unele sunt cu plată, altele sunt complet gratuite, însă toate sunt la îndemâna ta pentru a-ți face viața mai ușoară. Iată cele mai bune aplicații Android din iulie 2019.

  1. FaceApp

    FaceApp

    FaceApp este un editor foto care îți va calcula principalele caracteristici ale feței și te va întineri sau te va îmbătrâni în funcție de setările pe care i le aplici. Algoritmul utilizat este foarte bun, astfel încât este posibil ca peste 20-30 de ani să ai caracteristicile fizice prevăzute de aplicație. Excelentă pentru Facebook sau Instagram.

  2. George Go Romania

    George Go Romania

    George Go Romania este aplicația de internet banking pentru telefonul cu Android a celor de la BCR. Poți face plăți online foarte ușor, găsește IBAN-ul dacă tu știi numele celui căruia vrei să-i transferi bani, poate scana IBAN și are scurtături către acțiunile cele mai importante. Foarte bine securizată, te poți loga cu amprenta.

  3. Increase Height Workout - Height Increase, Taller

    Increase Height Workout – Height Increase, Taller

    Increase Height Workout – Height Increase, Taller este o aplicație de fitness pentru telefonul cu Android specializată în exerciții care te vor ajuta să îți crești înălțimea chiar și după vârsta de 18 ani. Conține planuri de dietă și exerciții explicate în detaliu, cu video, pentru ca tu să le poți executa corect. Planul întins pe opt săptămâni îți va aduce rezultate vizibile.

  4. PickU - Cutout & Photo Editor

    PickU – Cutout & Photo Editor

    Aplicație pentru editat poze, PickU – Cutout & Photo Editor îți aduce la îndemână pe telefonul cu Android toate opțiunile pe care până acum le aveai doar pe PC. Folosește AI pentru a decupa o față din imagine. Adaugă fundalul ales de tine sau dintre sutele de fundaluri disponibile în aplicație. Reglează luminozitatea. Fă colaje. Pune stickere. Totul pentru o imagine reușită.

  5. Yango Ride-Hailing Service

    Yango Ride-Hailing Service

    Yango Ride-Hailing Service este o aplicație de transport. Cheamă o mașină care să te ducă acolo unde ai nevoie la un tarif decent. Fără taximetriști dubioși, fără mașini stricate sau murdare. Alege locul unde vrei să ajungi și cheamă mașina. Șoferul va sosi în câteva minute și te va duce la destinația aleasă de tine, fără costuri suplimentare. Poți alege și opriri intermediare iar tu vei ști prețul de la început.

  6. amplificator de volum, amplificare difuzor

    amplificator de volum, amplificare difuzor

    Amplificator de volum, amplificare difuzor este o aplicație utilitară care te va ajuta să ridici volumul telefonului cu Android. Funcționează atât cu difuzorul telefonului cât și la căști sau la o boxă bluetooth. Atenție, nu ridica volumul prea mult pentru că riști ori să îți strici difuzorul telefonului, ori să suferi răni sau pierderea auzului.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…