Cele mai bune jocuri Android în iulie 2019: Aquapark.io, Jetpack Jump

Acțiune, strategie, arcade sau, pur și simplu, ceva amuzant? Tu ce alegi să joci? Au apărut cele mai bune jocuri pe telefonul cu Android pentru luna iulie 2019. Eroii tăi preferați sunt aici, mergi cu ei în aventuri sau controlează un grup de eroi și provoacă la duel un adversar real.

  1. aquapark.io

    aquapark.io

    Aquapark.io este un joc gratuit, în care faci întreceri pe toboganul cu apă. E fun și se poate juca împreună cu prietenii. Fii cel mai rapid, trebuie să ajungi primul la capătul toboganului cu apă. Un joc răcoritor, de vară.

  2. Jetpack Jump

    Jetpack Jump

    Jetpack Jump este un joc distractiv de tip arcade. Ai la dispoziție un jetpak (cam ca Omul Rachetă) cu ajutorul căruia trebuie să execuți salturi și să îți calculezi aterizările. Acumulezi puncte cu cât salturile tale sunt mai lungi. Când acumulezi mai multe puncte poți face upgrade jetpack-ului.

  3. Dota Underlords

    Dota Underlords

    Dota Underlords: printre cele mai bune jocuri de strategie ale acestei veri. Poți face upgrade eroului, poți strânge o echipă impresionantă care îți va aduce bonusuri și, mai ales, te poți alia cu prietenii. Dota Underlords este un joc multiplatformă: poți începe jocul pe PC, acasă, și îl poți termina în metrou, pe telefonul Android, în drum spre școală sau spre locul de muncă.

  4. Talking Tom Hero Dash

    Talking Tom Hero Dash

    Dacă ți-a plăcut Talking Tom sau Talking Angela, este vremea să pornești cu ei într-o nouă aventură: Talking Tom Hero Dash. Folosește-ți superputerile pentru a colecta aurul și pentru a învinge găștile de ratoni care vor să te oprească. În acest joc captivant de acțiune poți executa salturi magnifice, poți face acrobații, poți urca pe macarale și pe acoperișuri însă ai grijă la piscine, pisicilor nu le place apa. Ai câteva stagii în care trebuie să învingi boss-ul pentru a debloca prietenii lui Tom, Talking Angela și Talking Hank.

  5. Bus Simulator : Ultimate

    Bus Simulator : Ultimate

    Bus Simulator: Ultimate este un simulator foarte realist pentru telefoanele Android. Condu autobuzul de-a lungul țării, deschide birouri ale rețelei tale de transport în marile orașe. Bucură-te de un joc realist cu 250 de stații radio, review-uri de la pasageri, taxe de autostradă și vreme ca în viața reală. Respectă regulile de circulație!

  6. Auto Chess

    Auto Chess

    Dacă îți place jocul de șah, poți trece la nivelul următor cu Auto Chess. Acesta combină strategia șahului cu cărțile de joc cu eroi. Folosește abilitățile lor unice și provoacă la duel adversari din întreaga lume. Arată-le că strategia ta e cea mai bună, adaptează-te stilului lor de joc și atrage-i în capcane pentru a rămâne singurul învingător.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…

Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android
Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android

Bine ați venit în lumea fascinantă a jocurilor de biliard pentru Android, unde precizia, strategia și divertismentul se întâlnesc într-o experiență virtuală captivantă. Indiferent dacă sunteți un entuziast al biliardului sau un jucător ocazional, această listă cuprinde cele m…