Ziua Internațională a Educației: top 5 aplicații educaționale pe Android în 2019

image for ziua intarnationala a educatiei

În anul 2018 Unesco a proclamat ca Ziua Internațională a Educației să fie sărbătorită pe data de 24 ianuarie.

Printre altele, tehnologia mobilă din zilele noastră ne ajută să comunicăm, să ne relaxăm prin jocuri sau să ne îndeplinim sarcinile de zi cu zi mult mai ușor. Pe lângă acestea, putem să învățăm lucruri noi sau să ne specializăm în diverse domenii cu ajutorul cursurilor online și a tutorialelor.

În articolul de astăzi îți prezentăm cele mai bune 5 aplicații educaționale pentru Android în anul 2019. Încearcă-le pe toate și postează un comentariu în care să ne spui care ți-a plăcut cel mai mult și de ce.

  1. Chestionare Auto DRPCIV

    Chestionare Auto DRPCIV

    Dacă te afli în plin proces de obținere a permisului auto, nu trebuie să ratezi această aplicație. Rezolvă cât mai multe chestionare înainte de a susține examenul final pentru obținerea permisului de conducere. 

  2. Învaţă engleză cu Duolingo

    Învaţă engleză cu Duolingo

    Duolingo este una dintre cele mai populare aplicații pentru învățarea de limbi străine. Fie că vorbim de engleză, franceză, germană, spaniolă sau altele, această aplicație va fi de mare folos în procesul de învățare.

  3. PhotoMath

    PhotoMath

    Dacă te-ai împotmolit la o problemă de matematică și nu reușești să o rezolvi apelează la PhotoMath. Scanează cu telefonul problemele, iar în scurt timp pe ecran îți va apărea rezolvarea acestora.

  4. Udemy: Courses and Tutorials

    Udemy: Courses and Tutorials

    Aplicația educațională Udemy este sprijinul de care ai nevoie în procesul de învățare de noi lucruri. În cadrul acesteia vei găsi cursuri online predate de experți în domeniu, dar și tutoriale pentru exemplificare.

  5. Coursera

    Coursera

    Acumulează noi cunoștințe cu aplicația Coursera. Studiază cursurile online din diverse domenii și aplică-le în viața de zi cu zi pentru a reuși să câștigi experiență. Astfel vei reuși să te specializezi în domeniul mult dorit.

Cele mai bune aplicații de șah pentru telefonul cu Android
Cele mai bune aplicații de șah pentru telefonul cu Android

Dacă ești un fan al șahului, atunci sunt șanse să știi că nu există nimic ca emoția de a-l juca pe un telefon cu Android. De la personalizarea diferitelor piese de pe tablă până la crearea propriilor strategii și mutări unice, aplicațiile de șah deschid o lume cu totul nouă a…