Ziua Limbii Arabe: Cele mai bune aplicații Android să înveți araba

image for ziua limbii arabe

Pe data de 18 decembrie este aniversată Ziua Internațională a Limbii Arabe.

Cu ocazia acestei aniversări, îți prezentăm cele mai bune aplicații cu care poți să înveți limba arabă. Cu ajutorul acestora vei putea să deslușești misterele limbii de la cel mai mic nivel la expresii și cuvinte native.

  1. Learn Languages - busuu

    Learn Languages – busuu

    Prin intermediul busuu.com poți învăța diverse limbi străine, printre care și araba. Aplicația pune la dispoziție materiale audovizuale, fotografii și înregistrări cu persoane native pentru a putea înțelege corect pronunția cuvintelor.

  2. Google Traducere

    Google Traducere

    Google Translate este una dintre cele mai folosite aplicații de traducere. Cu ajutorul acesteia vei putea traduce rapid expresii și/sau cuvinte în diferite limbi. Totodată vei putea auzi pronunția acestora.

  3. HelloTalk Language Exchange

    HelloTalk Language Exchange

    Cu HelloTalk vei putea învăța peste peste 100 de limbi străine. Această aplicație funcționează ca o rețea de socializare, astfel că tu vei putea conversa cu persoane din toată lumea, în limba dorită de tine.

  4. Memrise: Free, Fun, Learning

    Memrise: Free, Fun, Learning

    Învață limbi străine cu ajutorul unui joc interactiv în care utilizatorul este personajul principal al aventurii. Printre limbile pe care le poți învăța sunt franceza, spaniola, japoneza, coreeana, araba, norvegiana și altele.

  5. Learn Languages: Rosetta Stone

    Learn Languages: Rosetta Stone

    Cu ajutorul aplicației Learn Languages: Rosetta Stone ai ocazia să îți perfecționezi cunoștințele de limbi străine. Fie că este vorba de engleză, franceză, japoneză sau arabă, ai ocazia să înveți noi cuvinte.

Cele mai bune aplicații de șah pentru telefonul cu Android
Cele mai bune aplicații de șah pentru telefonul cu Android

Dacă ești un fan al șahului, atunci sunt șanse să știi că nu există nimic ca emoția de a-l juca pe un telefon cu Android. De la personalizarea diferitelor piese de pe tablă până la crearea propriilor strategii și mutări unice, aplicațiile de șah deschid o lume cu totul nouă a…