Cele mai bune aplicații pentru a viziona Anime pe Android

Image 2 Cele mai bune aplicații pentru a viziona Anime pe Android

Celebrele animații japoneze anime sunt mai aproape de tine ca oricând.

Dacă ești pasionat de anime cu siguranță că vei dori să poți să vizionezi aceste animații și pe telefonul mobil. Pentru a avea tot timpul o bibliotecă personală cu anime-uri japoneze trebuie doar să îți instalezi aplicații prezentate în acest articol.

Dacă ai și alte sugestii, nu uita să le postezi într-un comentariu la finalul articolului.

  1. Netflix

    Netflix

    Netflix este o aplicație care permite utilizatorilor să vizioneze filme și emisiuni TV de pe un dispozitiv mobil, cum ar fi tableta sau telefonul oricând, oriunde. Oferă acces nelimitat la filme și emisiuni TV, permite utilizatorilor să vizioneze chiar și celebrele animații japoneze anime.

  2. Hulu: Watch TV & Stream Movies

    Hulu: Watch TV & Stream Movies

    Utilizează aplicația Hulu pentru a viziona pe seriale și filme pe dispozitiv Android. Aplicația îți permite să urmărești seriale TV și filme difuzate pe diferite canale, inclusiv pe cele care difuzează anime. Poți să salvezi canalele și serialele preferate și să verifici istoricul.

  3. Crunchyroll - Anime and Drama

    Crunchyroll – Anime and Drama

    Crunchyroll Anime and Drama este un cititor de manga care îţi permite să accesezi şi să vizualizezi peste 25.000 de anime-uri de pe dispozitivul mobil. La versiunea premium vei putea vedea noile episoade la înaltă definiţie la o oră după ce au fost publicate în Japonia.

  4. Amazon Prime Video

    Amazon Prime Video

    Uită-te la filmele preferate și clipuri video de pe smartphone-ul Android.
    Acesta oferă un catalog variat de filme și emisiuni  TV, care sunt organizate în diferite categorii. Vizionează cele mai faimoase anime direct din confortul locuinței tale. Salvează filmele la favorite și urmărește-le când dorești.

  5. Viewster – Movies, TV & Anime

    Viewster – Movies, TV & Anime

    Vizionează sute de animații japoneze  anime direct de pe dispozitivul mobil cu ajutorul aplicației Viewster. Pe lângă anime, poți vizualiza filme și diferite canale TV cu conținut divers. Persoanlizează aplicația după preferințe și salvează filmele și anime-urile pentru a le viziona mai târziu.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…