Ziua Fotografiei: Cele mai bune aplicații Android în 2018 pentru editarea pozelor

image for ziua fotografiei

Pe 19 august este aniversată Ziua Fotografiei, iar cu această ocazie îți vom prezenta topul celor mai bune aplicații Android, pentru editarea imaginilor.

Chiar dacă camerele foto sunt tot mai performante, de multe ori fotografiile realizate vor avea nevoie de mici retușuri. Aplicațiile de mai jos te vor ajuta de la un îndepărtarea unui coș sau a efectului de ochi roșii până la crearea unor colaje foto din mai multe imagini.

  1. Adobe Lightroom

    Adobe Lightroom

    Renumitul Adobe Lightroom este acum disponibil pe Android, aducând instrumente pentru editare foto și efecte, care te vor ajuta să îmbunățești  imaginile la un nivel profesional. Îţi permite să controlezi setările balansului de alb, nivelurile efectelor de expunere, contrastul, corectarea tonului şi a culorii, cum ar fi sepia şi alb / negru.

  2. Candy Camera for Selfie

    Candy Camera for Selfie

    Această aplicație vă permite să aplicați filtre fotografiilor în timp real sau să le adăugați la imaginile deja fotografiate. Aplicația dispune de peste 30 de filtre, care permit mai multe opțiuni de editare, inclusiv controlul contrastul, saturația și rezoluția. De asemenea, are o facilitate care permite subțierea, adăugarea de machiaj și alte trucuri pentru auto-portrete.

  3. Fotor Photo Editor

    Fotor Photo Editor

    Perfectă pentru fotografii profesionişti şi amatori, această aplicaţie îmbunătăţeşte calitatea fotografiilor făcute pe Android, rapid şi practic. Include instrumente de editare foto, şase moduri de fotografiere, mai mult de 100 de filtre şi efecte speciale, text, autocolante şi cadre pentru personalizarea fotografiilor şi opţiuni incredibile pentru a face colaje.

  4. Snapseed

    Snapseed

    Snapseed este o aplicaţie de partajare a fotografiilor, capabilă să îmbunătăţească orice imagine cu ajutorul filtrelor de imagine şi a efectelor speciale. Ai posibilitatea de a partaja fotografiile pe Google+ şi alte reţele sociale, de a edita imagini, de a ajusta automat culoarea şi expunerea fotografiilor și de a aplica diverse filtre şi efecte speciale.

  5. AirBrush - Best Selfie Editor

    AirBrush – Best Selfie Editor

    Vrei selfie-ul perfect? Această aplicaţie este excelentă pentru ţine, permiţându-ţi să retuşezi natural fotografiile, direct de pe telefonul mobil! Aplicaţia oferă o gamă largă de filtre, dar în același timp îţi permite să aplici machiaj, să albeşti dinţii, evidenţiind strălucirea ochilor, să tai, să schimbi formatul imaginii şi multe altele.

Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram
Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram

Instagram îți permite să vezi toate site-urile pe care le-ai vizitat recent în aplicație, ceea ce poate fi util când vrei să recuperezi un link de produs pe care ai apăsat în timp ce navigai prin platformă. Pentru a profita de acest lucru, trebuie să activezi funcția de istor…