Ziua Limbii Engleze: Top 5 aplicații pentru a învăța gramatica limbii engleze

image of Ziua Limbii Engleze Top 5 aplicații pentru a învăța gramatica limbii engleze.jpg

Pe 23 aprilie este sărbătorită Ziua Limbii Engleze.

Cu această ocazie aniversară, vă vom prezenta o serie de aplicații care vă pot ajuta să vă îmbănătățiți cunoștințele de limbă engleză. Gramatica fiecărei limbi este foarte importantă pentru a putea vorbi corect, astfel că nu uitați să studiați regulile cu atenție sporită.

  1. Oxford Grammar and Punctuation

    Oxford Grammar and Punctuation

    Aplicația Oxford Grammar and Punctuation va clarifica peste 250 de reguli de gramatică și punctuație. Puteți chiar să pozați cuvinte pe care doriți să le căutați ulterior. Varianta plătită a aplicației vă scapă de reclamele care pot deveni agasante.

  2. Udemy: Courses and Tutorials

    Udemy: Courses and Tutorials

    Udemy este o platformă online de studii. În cadrul acesteia puteți găsi de la lecții gramaticale și de punctuație până la rețete de gătit și sfaturi în bucătărie. Puteți să alegeți din zecile de cursuri disponibile pentru fiecare categorie.

  3. The Grammarly Keyboard—Write flawlessly everywhere

    The Grammarly Keyboard—Write flawlessly everywhere

    Aplicație Grammarly Keyboard vă ajută să scrieți corect în limba engleză. Chiar dacă scrieți greșit unele cuvinteaplicația va corecta mesajul dumneavoastră înainte să îl trimită. Aceasta se aseamănă cu consacratele aplicații Gboard și SwiftKey.

  4. English Grammar Test

    English Grammar Test

    English Grammar Test este una dintre cele mai populare aplicații în domeniul gramaticii. Această aplicație vă oferă sute de exerciții pentru a vă testa cunoștințele de gramatică în limba engleză. Cu ajutorul ei puteți să țineți evidența progresului pe care îl înregistrați.

  5. English Grammar Ultimate

    English Grammar Ultimate

    English Grammar Ultimate este aplicația care te va ajuta să înveți corect gramatica limbii engleze sau să îmbănătățești deficiențele avute. Pentru a vorbi corect limba engleză trebuie să fiți sigur că sunteți la zi cu toate regulile gramaticale, dar și cu cele de punctuație.

Cele mai bune aplicații de șah pentru telefonul cu Android
Cele mai bune aplicații de șah pentru telefonul cu Android

Dacă ești un fan al șahului, atunci sunt șanse să știi că nu există nimic ca emoția de a-l juca pe un telefon cu Android. De la personalizarea diferitelor piese de pe tablă până la crearea propriilor strategii și mutări unice, aplicațiile de șah deschid o lume cu totul nouă a…