Cele mai bune aplicații lansatoare Android în 2018: Nova Launcher Prime, Yahoo Aviate Launcher

image of cele mai bune lansatoare Android in 2018

Lansatoarele Android vin în ajutorul utilizatorilor de dispozitive mobile și oferă posibilități de a vă personaliza interfața.

De multe ori am dori să ne personalizăm telefonul sau tableta, însă interfața sistemului de operare Android nu ne-a oferit prea multe alternative. Pentru a schimba interfața dispozitivului dumneavoastră mobil puteți apelați la lansatoarele de aplicații. Prin intermediul acestora veți avea libertatea de a vă personaliza telefonul după propriile dorințe.

  1. Nova Launcher Prime

    Nova Launcher Prime

    Nova Launcher este un instrument de personalizare care îţi permite să modifici interfaţa dispozitivului tău mobil cu pictograme originale şi widgeturi, printre alte funcţii. Odată instalată, aplicația îți permite să ascunzi aplicațiile pe care nu le folosești prea mult. Totodată, poți să îți setezi scurtături pentru aplicațiile preferate, acestea putând fi accesate prin glisare sau dublu click.

  2. Google Now Launcher

    Google Now Launcher

    Îţi permite integrarea Google Now pe desktop-ul dispozitivului mobil, pentru a-ţi oferi acces la funcţiile Google din ecranul de start. Google Launcher îţi arată cardurile Google Now pentru a verifica toate informaţiile tale în cel mai direct mod cu sugestiile bazate pe gusturile tale. Aplicația îți oferă un acces direct și la Google Search, acesta fiind disponibil pe toate ecranele.

  3. Microsoft Launcher

    Microsoft Launcher

    Microsoft Launcher este denumirea nouă a aplicației Arrow. Aceasta oferă acces ușor la aplicații și la alte funcții care pot fi personalizate. Dacă vă logați cu un cont Microsoft puteți să accesați calendarul, documentele și activitatea recentă din feed-ul personalizat. Totodată, veți putea accesa pozele și fișierele salvate pe dispozitivul mobil direct de pe calculator.

  4. Lightning Launcher

    Lightning Launcher

    Aplicația Lightning Launcher este rapidă, ușor de folosit și personalizabilă. Puteți să vă personalizați ecranul de fundal, dar și alte opțiuni care vă vor ajuta să aveți un dispozitiv mobil după propriile dorințe. Personalizați fontul, culorile, icoanele, meniul și multe alte setări. Aplicația ocupă foarte puțin spațiu și este disponbilă pentru versiunile Android începând cu 2.2.

  5. Smart Launcher Pro 3

    Smart Launcher Pro 3

    Schimbă aspectul dispozitivului tău mobil cu un lansator inovator, cu un design minimalist şi navighează printr-o interfaţă intuitivă care îţi permite să accesezi aplicaţiile doar cu câteva click-uri. Smart Launcher îţi permite să-ţi organizezi aplicaţiile de pe ecranul principal în funcţie de categorie, permiţându-ţi să personalizezi toate pictogramele de pe ecranul principal.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…