Cele mai bune aplicații Animoji pentru Android: Live Emoji, SUPERMOJI

image of top aplicatii animoji android

Animoji de la Apple (disponibil pe Iphone X) și AR Emoji de la Samsung (disponibil pe Galaxy S9 și S9 Plus) sunt funcțiile care permit utilizatorilor să creeze emoji-uri personalizate.

Prin intermediul acestor funcții, utilizatorii sunt transpuși într-un emoji asemănător trăsăturilor dvs. actuale. Cu siguranță v-ați gândit cum ar arăta emoji-ul dumneavoastră. Dacă nu doriți să investiți într-un telefon nou pentru funcțiile Animoji sau AR Emoji, noi vă oferim câteva aplicații care au funcții asemănătoare.

  1. Live Emoji

    Live Emoji

    Live Emoji oferă utilizatorilor cinci funcții principale și peste 50 de emoji-uri. Plecând de la expresiile faciale, puteți să creați versiuni 3D de emoji. Salvați și trimiteți prietenilor animoji personalizate cu diferite stări de spirit: fericire, supărare, nervi și multe altele.

  2. HAHAmoji - Animated Face Emoji GIF for free

    HAHAmoji – Animated Face Emoji GIF for free

    HAHAmoji este o aplicație prin intermediul căreia puteți să vă transformați un selfie în emoji. Aplicația oferă șase stări prestabilite cu ajutorul cărora veți reuși să vă personalizați imaginea în funcție de starea dvs. actuală. Nu uitați să trimiteți și prietenilor rezultatele obținute.

  3. Animoji Karaoke IphoneX

    Animoji Karaoke IphoneX

    Animoji Karaoke permite utilizatorilor să transmită unui emoji mișcările faciale efectuate, iar acesta să le redea. Aplicația pune la dispoziție 8 caractere pe care le puteți anima cum doriți. Unul dintre cele mai mari avantaje ale aplicației este că aceasta este compabitilă cu orice cameră video și telefon.

  4. My Animated Avatar-GIFstickers

    My Animated Avatar-GIFstickers

    Cu această aplicație puteți să creați avatare 3D personalizate după propriile caracteristici și să adăugați diferite texte lângă acestea. Totodată, pentru a fi mai ușor de distribuit, avatarele vor fi disponibile în aplicațiile WhatsApp, Snapchat, Hangouts, Facebook Messenger și Twitter.

  5. SUPERMOJI - the Emoji App

    SUPERMOJI – the Emoji App

    Cu ajutorul camerei frontale, aplicația va citi gesturile dumneavoastră faciale și le va transpune unui emoji. Puteți salva pozele, dar și filmări cu sunet de până la 20 de secunde. Totodată, puteți să schimbați imaginea de fundal și să adăugați efecte 3D emoji-ului dumneavoastră.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…