Aplicațiile Microsoft de top pentru Android: Microsoft Launcher, OneDrive

Imagine de la Aplicațiile Microsoft de top pentru Android: Microsoft Launcher, OneDrive, Skype

Nu demult, Microsoft a renunțat la Windows Phone. Acum, noul focus al companiei este perfecționarea aplicațiilor pentru a mai utilizare a uneltelor Microsoft pe Android. Cea mai nouă aplicație lansată este Microsoft Launcher. Iată o listă cu cele mai bune instrumente de la Microsoft pe care le poți instala pe dispozitivul tău Android.

  1. Microsoft Launcher

    Microsoft Launcher

    În plus față de personalizarea interfeței Android, lansatorul oferă acces ușor la aplicații și alte funcții. Acesta consumă puține resurse și oferă printre principalele funcții, elemente de personalizare (teme, widget-uri, icoane etc.), acces rapid la aplicații, fișiere și contacte.

  2. Microsoft To-Do

    Microsoft To-Do

    Organizează-ți ziua cu o listă de sarcini super-funcțională și de încredere creată de Microsoft. Acesta îți permite să creezi liste cu diferite cu activități care trebuie să fie completate zilnic, săptămânal, etc. De asemenea, configurează notificările atunci când dorești să apară.

  3. Microsoft Outlook

    Microsoft Outlook

    Aplicaţia îţi permite să gestionezi contul tău de e-mail Microsoft Outlook de pe dispozitivul Android, pentru a citi, trimite şi răspunde la e-mail-uri. Vei primi notificări instantanee şi poţi gestiona mai multe conturi simultan.

  4. OneDrive

    OneDrive

    Cu OneDrive poţi încărca fișiere, fotografii, clipuri video şi documente Microsoft Office pe care le poţi accesa şi edita mai târziu. Încarcă şi descarcă fişiere de pe orice tabletă, smartphone sau calculator. Accesează rapid fişierele din cloud şi editează-le simultan cu mai multe persoane.

  5. Skype

    Skype

    Skype este o aplicație de comunicare care permite utilizatorilor să efectueze apeluri telefonice sau apeluri video gratuite sau la un cost foarte scăzut prin intermediul internetului. Cu această aplicație poți efectua apeluri și trimite mesaje instant gratuite prin WiFi sau o conexiune 3G.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…