Cele mai bune jocuri din Octombrie 2017: Rally Racer, Decap Attack Classic, Bee Brilliant Blast

Imagine de la Cele mai bune jocuri din Octombrie 2017: Rally Racer, Decap Attack Classic, Bee Brilliant Blast

Octombrie ne-a adus zile mai reci și mai scurte, dar și sărbătoarea de Halloween și culori uimitoare în natură! Noi îți aducem astăzi cele mai bune jocuri ale acestei luni.

De la jocuri de puzzle la jocuri de acțiune, lista noastră are câte ceva pentru toată lumea. Așadar alege să te distrezi cu noile jocuri Android chiar acum!

  1. DreamWorks Universe of Legends

    DreamWorks Universe of Legends

    Alătură-te personajelor tale favorite de la DreamWorks, formează o echipă de vis, crează propria bază și începe o aventură uimitoare pentru a salva universul! Jocul este plin de acțiune, iar personajele au diverse puteri incredibile.

  2. Rally Racer EVO®

    Rally Racer EVO®

    Aceste joc aduce competițiile exreme de raliu la un cu totul alt nivel. Jocul conține moduri legendare și unice, 32 de trasee și poți să te alături la 85 de curse. De asemenea poți alege dintre 17 modele de mașini diferite.

  3. Decap Attack Classic

    Decap Attack Classic

    În acest joc vei juca rolul lui Chuck. D. Head, un erou fără cap, care pleacă într-o misiune pentru a opri hoardele lui Max D. Cap de la dominația planetei. Traversează ținuturi ciudate și folosește-ți capul pentru a aduce pacea în lume!

  4. Bee Brilliant Blast

    Bee Brilliant Blast

    Intră în lumea albinelor și alătură-te personajelor amuzante, precum albinele cântărețe și păianjenii obraznici, într-un joc de puzzle gratuit. Elimină formele colorate, fă combinații briliante și distrează-te!

  5. Dr. Panda Candy Factory

    Dr. Panda Candy Factory

    Explorează lumea uimitoare și delicioasă a doctorului Panda în noua lui fabrică pentru dulciuri! Ajută-l pe doctorul Panda să controleze mașinile din fabrică și să facă experimente cu culori, arome și forme, pentru a crea noi bomboane delicioase!

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…