Cele mai bune aplicații din Octombrie 2017: Lawnchair, Google Assistant, DirectChat

Imagine de la Cele mai bune aplicații din Octombrie 2017: Lawnchair, Google Assistant, DirectChat

Bucură-te de cele mai bune aplicații ale acestei luni și actualizează-ți telefonul pentru o mai eficientă utilizare. Alege dintre aplicații de navigare pe internet, asistenți personali sau aplicații de editare a fotografiilor tale.

Spune-ne care este aplicația ta favorită din această lună în comentarii.

  1. Lawnchair Launcher

    Lawnchair Launcher

    Lawnchair aduce caracteristicile Pixel pentru toată lumea. Fiind un proiect dezvoltat de voluntari, Lawnchair a devenit o aplicație de succes pentru toți entuziasmații Android. Noi caracteristici se adaugă constant și este gratuit.

  2. Microsoft Edge Preview

    Microsoft Edge Preview

    Microsoft Edge crează o experiență completă de navigare pentru utilizatorii Windows 10. Conținutul și datele se sincronizează în fundal, iar aplicație permite utilizatorului să își organizeze modul de navigare pe web.

  3. Google Assistant

    Google Assistant

    Google Assistant oferă o nouă metodă de lansa assistentul deja disponibil pe Android. Îți oferă acces rapid printr-o simplă atingere, sau prin apăsarea butonul de pornire și spunând „OK Google.” Amintește-ți să trimiți urări anivesare, să faci apeluri telefonice și să asculți melodiile preferate.

  4. Polaroid, Instant Cam, Retro Cam - CandyFilm mini

    Polaroid, Instant Cam, Retro Cam – CandyFilm mini

    O cameră de fotografiat pentru smartphone-ul tău, cu ajutorul cărei poți face o poză iar aplicația o editează instant. Mișcă telefonul și bucură-te de fotografii cu adevărat unice, și până la 10 filme zilnice.

  5. DirectChat (ChatHeads for All)

    DirectChat (ChatHeads for All)

    DirectChat permite utilizatorului să gestioneze notificările din diferite aplicații într-un singur loc. Aceasta susține diverse aplicații, inclusiv WhatsApp, Telegram, Line, Allo și Skype, permite accesul securizat prin parolă pentru aplicație, blochează utilizatorii și mai multe.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…