Cele mai bune 5 jocuri cu împușcături pentru Android

Imagine de la Cele mai bune 5 jocuri cu împușcături pentru Android

Este vară și acel moment din an când majoritatea oamenilor iau o pauză de la lucru și școală. Fie că pleci în vacanță sau rămâi să te relaxezi acasă, noi avem pentru tine o listă cu cele mai bune aplicații cu împușcături de care te poți bucura în tot acest timp liber. Jocuri pot fi simple, cu atingeri pe ecran sau jocuri la prima persoană care aproape că aduc experiența jocurilor de consolă pe dispozitivul mobil.

  1. Hitman: Sniper

    Hitman: Sniper

    Parte din seria Hitman, în versiunea Sniper jucătorul trebuie să elimine țintele cu arma. Jucătorul își asumă rolul de lunetist și trebuie să lovească țintele pentru a colecta puncte și a debloca noi puști. Jucătorul trebuie să aibă o țintă bună și abilitatea de a asambla puști pentru a câștiga.

  2. DEAD TRIGGER 2

    DEAD TRIGGER 2

    Trebuie să supravieţuieşti apocalipsei zombie, unde vei avea de salvat oameni şi să completezi diferite misiuni de ucidere a şefilor zombie. Poţi explora peisajul înconjurător, iar de fiecare dată când omori un zombie, primeşti bani, pe care îi foloseşti pentru arme mai bune.

  3. UNKILLED

    UNKILLED

    Condu o unitate militară pentru a elimina și prevenii toți zombii de necontrolat din dominarea întregii lumi, în acest joc plin de acțiune, în care centrul cel mai noi atac este chiar orașul New York! Trebuie să ucizi zombi cu împușcături bine țintite de-a lungul a aproximativ 300 de misiuni.

  4. Major Mayhem

    Major Mayhem

    Confruntă-te cu o misiune plină de obstacole pentru a-ți salva prietena din ghearele unui ninja care lucrează pentru forțele răului. Utilizatorul trebuie să lanseze mai multe lovituri împotriva inamicilor, fiind mereu atent să nu fie lovit.

  5. Modern Combat 5: Blackout

    Modern Combat 5: Blackout

    Cel mai recent joc din seria de mare succes FPS Modern Combat. În această versiune nouă și antrenantă vei forma o echipă SWAT cu prietenii. Misiunea ta este a-ți testa abilitățile tale și ale echipei în timp ce lupți contra altor echipe reale la nivel global.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…