Cele mai bune aplicații din Iulie 2017: Aquila, Icon Pack Studio, MixerBox

Imagine de la Cele mai bune aplicații din Iulie 2017: Aquila, Icon Pack Studio, MixerBox

Am ajuns deja la finalul lunii Iulie. Sperăm că te bucuri din plin de vară și că ești pregătit pentru a afla care sunt cele mai bune aplicații ale acestei luni! Nu ezita să ne spui care au fost aplicațiile tale preferate și dacă acestea sunt pe lista noastră.

  1. Aquila Messenger for Twitter

    Aquila Messenger for Twitter

    Aquila Messenger este o aplicație colorată pentru schimbul de mesaje pe Twitter, cu un design uimitor, animații captivane, care îți vor oferi cea mai bună experiență. Poți să te conectezi cu toate conturile, verifica cine este online și partaja imagini și videoclipuri.

  2. Nintendo Switch Online

    Nintendo Switch Online

    Aplicația Nintendo Switch Online este creată pentru a te ajuta cu experiența de joc online pe Nintendo Switch. Cu această aplicația poți verifica servicile specifice jocului, poți invita prietenii la joc prin rețelele de socializare și poți folosi chatul.

  3. Icon Pack Studio

    Icon Pack Studio

    Crează propriile pictograme pentru Android. Aplicația îți permite să alegi culoarea potrivită în funcție de imaginea de fundal de pe ecran, să redimensionezi și să folosești filtre speciale pentru lumini, umbre, texturi. Poți personaliza totul în doar câțiva pași simpli.

  4. Nike+

    Nike+

    Obține propriul magazin Nike pe dispozitivul mobil. Găsește cele mai bune produse, cu livrare gratuită. Urmărește-ți activitatea, comenzile și achizițiile anterioare și beneficiezi și de returnări și sfaturi de la experți gratuite.

  5. Free Music Player: MixerBox

    Free Music Player: MixerBox

    Găsește și descarcă de pe telefon sau tabletă melodiile preferate mai rapid și mai ușor cu această aplicație gratuită. Această aplicație îți permite să descarci, să asculți muzica preferată și să creezi liste de redare pe placul tău.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…