Cele mai bune 5 servici și aplicații de stocare cloud pentru Android

Imagine de la Cele mai bune 5 servici și aplicații de stocare cloud pentru Android

În curând stocarea documentelor și informațiilor în cloud va deveni un serviu folosit de majoritatea utilizatorilor de dispozitive mobile. Este eficient, nu ocupă memorie și este mult mai convenabil decât să cari cu tine un hard drive.

Alege cea mai potrivită aplicație pentru tine și stochează-ți toate documentele de pe dispozitivele mobile în siguranță.

  1. OneDrive

    OneDrive

    Cu OneDrive poţi încărca în cloud fișiere, fotografii, clipuri video şi documente Microsoft Office pe care le poţi accesa şi edita mai târziu, de la un computer, tabletă sau de pe un smartphone. Accesează rapid fişierele din cloud şi editează-le simultan cu unul sau mai multe persoane.

  2. Dropbox

    Dropbox

    Dropbox este un serviciu gratuit care îţi permite să stochezi toate imaginile, documentele şi înregistrările video oriunde te duci. După instalarea Dropbox în computer, orice fişier pe care îl salvezi prin aplicaţia ta va fi stocat automat în memorie sau pe dispozitivul Android.

  3. Google Drive

    Google Drive

    Google Drive este o aplicație de productivitate, care stochează fișierele într-un singur loc și permite utilizatorilor să le acceseze de oriunde. Ai posibilitatea de a salva documente, imagini şi clipuri video într-un singur loc și de a crea şi edita documente în Google Docs.

  4. MediaFire

    MediaFire

    MediaFire oferă până la 50 de GB de spațiu gratuit și îți stochează în mod automant fotografiile și videoclipurile. Vei putea previzualiza documente și asculta fișierele audio direct din aplicație. În versiunea plătită poți accesa chiar 1 TB de spațiu.

  5. Unclouded - Cloud Manager

    Unclouded – Cloud Manager

    Dacă vrei să folosești o combinație între toate aplicațiile și servicile prezentate mai sus, va fi dificil să le gestionezi pe toate. Din fericire, Unclouded este o modalitate excelentă și gratuită pentru a te menține organizat.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…