Cele mai bune aplicații și gadget-uri Android pentru călătoriile tale

Odată cu venirea verii, începem să ne planificăm excurisiile și concediile. Pentru că trăim în era smartphone-urilor, am pregătit o listă cu aplicații care te vor ajuta să îți îmbunătățești experiența din această vară.

Fie că plănuiești o excursie scurtă sau lună, aruncă o privire peste această listă cu aplicații și gadget-uri esențiale, care ar trebui să le iei în considerare înainte de următoarea ta călătorie.

  1. Booking.com 640.000+ hoteluri

    Booking.com 640.000+ hoteluri

    Cu aplicația Booking.com, ai informațiile despre peste 400 de mii de hoteluri pe tabletă sau mobil, pentru a găsi cele mai bune prețuri de cazare din peste 62,000 de locații în 193 de tări diferite. Poți alege dintre vile, hoteluri, cabane sau apartamente și, de asemenea, poți anula sau modifica rezervarea.

  2. BlaBlaCar: Împarte călătoria

    BlaBlaCar: Împarte călătoria

    Contactează alţi utilizatori, indiferent dacă este vorba de un şofer sau un pasager, pentru a împărți o maşină şi ca să călătoreşti prin Europa. Ca pasager poţi călători până la 75% mai ieftin, iar dacă eşti şofer, vei primi ajutor la acoperirea cheltuielilor de călătorie dacă găseşti pe cineva care vrea să meargă în aceeaşi direcţie.

  3. Waze social GPS Maps & Traffic

    Waze social GPS Maps & Traffic

    Waze este o aplicaţie de navigaţie care oferă informaţii despre trafic pentru o comunitate de peste 50 de milioane de utilizatori. Sunt trimise alerte cu accidente sau drumuri blocate, include navigare cu ghidare vocală şi îţi permite să-ţi notifici prietenii şi familia cu perioada estimativă a sosirii.

  4. 1Weather:Widget Forecast Radar

    1Weather:Widget Forecast Radar

    Această aplicație arăta previziunile zilnice şi săptămânale, trimite mesaje de alertă pentru condiţiile extreme, îţi permite să partajezi informaţii şi să inserezi fundaluri personalizate pe widgetul din ecranul de start.

  5. Skype

    Skype

    Pentru a ține legătura cu prietenii și familia, alege o aplicație precum Skype, care permite utilizatorilor să efectueze apeluri telefonice sau video gratuite sau la un cost foarte scăzut prin intermediul internetului. Cu această aplicație poți efectua apeluri și trimite mesaje instant prin WiFi sau o conexiune 3G.

Pe lângă toate aceste aplicații folositoare, îți recomandăm câteva gadget-uri extrem de utile, precum un suport pentru telefon, pentru a putea folosi aplicațiile de navigare mult mai ușor, în special dacă ești singur în mașină, un stick/adaptor pentru a viziona filmele sau serialele tale preferate atunci când vrei să te odihnești, și suficiente surse de energie pentru a-ți încărca dispozitivele Android.

Cele mai bune aplicații de aviație pentru Android
Cele mai bune aplicații de aviație pentru Android

Planificarea călătoriei nu trebuie să fie un coșmar și nici să nu te ruineze financiar. Cu o aplicație pe telefon poți găsi rapid cele mai bune oferte de avion către destinația ta de vis. Nu mai plăti comision suplimentar către diverși intermediari. Iată cele mai bune aplicaț…

Cele mai bune aplicații Android pentru localizarea familiei
Cele mai bune aplicații Android pentru localizarea familiei

Grija pentru cei dragi este un sentiment natural. Atunci când copilul nu este acasă și te simți îngrijorat, faptul că știi permanent unde se află te ajută să te liniștești. Când ești în vacanță și alegi să petreci puțin timp separat de grup, va trebui să știi unde te întâlneș…

Cum activezi și folosești modul de vacanță în WhatsApp
Cum activezi și folosești modul de vacanță în WhatsApp

Suntem în mijlocul sezonului vacanțelor. Plecăm în concediu pentru a ne recupera sănătatea fizică și psihică, pentru a ne reîncărca bateriile și pentru a ne deconecta de probleme. Dacă vrem să ne deconectăm cu adevărat, trebuie să ne deconectăm și de telefon, să limităm timpu…