Cele mai bune jocuri pentru copii (0-5 ani)

Cu toate că copii mici și bebelușii nu ar trebui să folosească smartphone-uri și tablete, dacă ai destul curaj, dispozitivul tău mobil poate deveni o mică fereastră spre o lume care îți poate distra, și de multe ori și educa, copii pentru ore în șir.

Alege jocul potrivit din această listă cu cele mai bune jocuri pentru copiii tăi!

  1. My Talking Angela

    My Talking Angela

    Urmărește cum crește această pisică foarte drăguță, și ai grijă să o hrănești, să îi faci baie, să îi oferi afecțiune, și chiar să colectezi premii și să te distrezi cu mini-jocuri creative. Jocul are diferite coafuri, haine și accesorii pentru a personaliza pisica.

  2. Ant Smasher Free

    Ant Smasher Free

    În jocul Ant Smasher trebuie să zdrobeşti furnicile şi ţânţarii care apar pe ecranul dispozitivului fără a atinge albinele. Jocul este ideal pentru a distra copii și a-i ține ocupați ore în șir.

  3. Copii Animale Pian Gratuit

    Copii Animale Pian Gratuit

    Acest simulator de pian este un joc frumos și drăguț pentru copii tăi, pentru a-i distra și pentru a-i ajuta să își dezvolte abilitățile muzicale. Idea jocului este că fiecare clapă reprezintă o notă, și fiecare notă poate fi atribuită unui animal.

  4. Kids Doodle - Color & Draw

    Kids Doodle – Color & Draw

    Kids Doodle este un joc popular de desenat care conține culori puternice și frumoase. Jocul conține o duzină de pensule, și fiecare imagine poate fi salvată individual. Aplicația are și un mod de filmare pentru a viziona desenele precum un film.

  5. Nursery Rhymes For Kids

    Nursery Rhymes For Kids

    Aplicația Nursery Rhymes For Kids conține peste 250 de rime și melodii și peste 100 de activități. Aplicația este distractivă, educativă și foarte interactivă pentru copii și bebelușii între 0 și 5 ani.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…