Cele mai bune aplicații GoT pentru a te bucura de sezonul 6

Dacă ești fan al celebrului serial Game of Thrones, și ai așteptat cu nerabdare lansarea sezonului 6, această listă este pentru tine!

Alege una sau toate cele mai bune aplicații care îți vor completa experiența Game of Thrones din acest sezon.
  1. Game of Thrones

    Game of Thrones

    Pune-te în papucii celor de la Casa de Forrester și încearcă să supraviețuiești toate tipurile de intrigi cauzate de către războiul celor cinci împărați. Trebuie să reușești să îndeplinești cele 6 episoade care alcătuiesc povestea jocului, luând cele mai bune decizii.

  2. Game of Thrones Ascent

    Game of Thrones Ascent

    Aliază-te cu Stark, Lannister sau Targaryen, și pornește în aventuri cu Jon Snow, Tyrion, Lannister, sau cu Daenerys Targaryen pentru a ajunge la putere în acest joc RPG de strategie bazat pe serialul tău favorit HBO!

  3. A Game of Thrones Guide

    A Game of Thrones Guide

    Fie că citești cărțile sau urmărești serialul, această aplicație îți vine în ajutor, conținând peste 600 de personaje, peste 550 de locații. casele principale, protecție împotriva spoiler-elor, precum și o hartă interactivă a lumilor.

     

  4. Your Name in Game of Thrones

    Your Name in Game of Thrones

    Află care ar fi numele tău dacă ai fi un personaj din Game of Thrones, precum și dacă aparți casei Lannister sau casei Stark, dacă ești un rege, un bandit sau care este rolul tău în populara serie.

  5. GoT Quiz

    GoT Quiz

    Testează-ți cunoștințele despre GoT cu acest test. Întrebările au diferite nivele de dificultate și te vor ajuta să îți completezi cunoștințele despre serie. Testul conține peste 160 de întrebări, 3 moduri și 3 nivele de dificultate și poate fi jucat cu prietenii.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…