Cele mai bune 5 jocuri HD pe Android precum Game of Thrones și Dead Trigger 2

În timp ce mulți oameni sunt mulțumiți cu jocuri cu o grafică simplă de 8 biți precum Flappy Bird, alții preferă să profite la maxim de rezoluția înaltă a display-ului HD pe de telefoanele sau tabletele Android, intrând într-o lume uimitoare a graficii spectaculoase oferită de unele jocuri.
Noi am ales cinci dintre cele mai bune jocuri disponibile pe piața Android cu o grafică atât de realistă încât vei rămâne uimit! Dacă cunoști alte jocuri cu grafică HD uimitoare, lasă un comentariu și spune-ne părerea ta!
  1. Game of Thrones

    Game of Thrones

    Pune-te în papucii celor de la Casa de Forrester și încearcă să supraviețuiești toate tipurile de intruigi cauzate de către războiul celor cinci împărați. Trebuie să finalizezi cele 6 episoade, în care trebuie să iei cele mai bune decizii.

  2. DEAD TRIGGER 2

    DEAD TRIGGER 2

    A doua versiune a popularului joc HD de ucis zombie oferă o experință grafică cu totul unică. Chiar dacă nu ești fan al jocurilor cu împușcături (sau arme în general), merită încercat pentru grafică.

  3. Real Racing 3

    Real Racing 3

    Real Racing 3 este unul din cele mai captivante jocuri din punct de vedere al graficii. Deși acest joc necesită mult spațiu de memorie, conține peste 100 de mașini atent detaliate într-o experiență de curse unică.

  4. Asphalt 8: Airborne

    Asphalt 8: Airborne

    În Asphalt 8: Airborne, poți executa cascadorii aeriene dinamice, la mare viteză într-o experiență de conducere intensă propulsată de un motor de nou-nouț! Poți alege desemenea dintre mai mult de 95 de mașini diferite.

  5. Leo's Fortune

    Leo’s Fortune

    În acest joc distractiv trebuie să îl ajuți pe personajul Leo să exploreze diferitele niveluri pentru a putea urmări hoțul și recupereaze comoara. Trebuie să colectezi toate monedele furate de hoț, și să depășești obstacolele din drum.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…